От мобилни телефони до цифрови камери
hidrazin - майстор
Честито! И все пак какво точно взе? И кои са тия две, дето са ти ги отворили? :?
:partyman:
Последна промяна от hidrazin на пон ное 05, 2012 12:32 am, променено общо 1 път.
Johny - майстор
Oще един положителен отзив за търговците. Вече се убедих, че многото екстри са за маняците, а аз не съм такъв. Наблегни на размера на екрана. След 40 г. зрението се влошава и по-големият екран е от полза.
alsted - майстор
След 40-те съм. Мисля, че повече от 32" на 3,50м не са уместни? Основната екстра, за която съм се хванал е наличието наWI-FI. Наистина не съм съвсем сигурен колоко ще го ползвам, но ми звучи актуално.
Тук дават безплатно акъл за такива като мен. В промотиране на малко по-висок клас (преди година) се подхвърля това:
Смяната на образите е плавна, без накъсване. Ако искате да видите що е накъсване - купете си телевизор Philips от серията 3 000 (Единствената причина да си купите телевизор от тази серия е желанието да спестите пари, но повярвайте ми - икономията не е оправдана). Philips 32PFL5605H обаче е представител на моделите от серия 5 000, така че тук такива безобразия не се наблюдават.
Въпросния ...5605Н обаче е обявен за остарял и вече не се предлага. :? Възможно ли е след остарелия клас да се връща производителя към по-ниското качество? Невярвам? По-скоро мисля, че номерацията не е точно така, както я обяснява въпросния специалист. Вие какво ще кажете?
Друг въпрос: в по-старите характеристики показват ъгъл на видимост - 176º (друг е въпроса колко е вярно). В новите - просто го няма. Мога ли да приема за факт, че вече не се произвеждат такива с по-малък ъгъл?
И още: "Време за реакция" и "честотана обновяваването" различни параметри ли са? Първия също липсва в характеристиките при по-новите.
Johny - майстор
Teзи метри за новите телевизори не важат. Моят е 40" и когато съм на компютъра, ми е на 1.50м и пак се вижда без да дразни. За това пък виждам почти всички букви от далече.
Ето тук е писано надълго и нашироко, ако ти се чете: http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... D0%B0.html
diss - специалист
Johny написа:
Teзи метри за новите телевизори не важат. Моят е 40" и когато съм на компютъра, ми е на 1.50м и пак се вижда без да дразни. За това пък виждам почти всички букви от далече.
Ето тук е писано надълго и нашироко, ако ти се чете: http://forum.setcombg.com/%D1%82%D0%B5% ... D0%B0.html

+1
Това за метрите не е точно като при старите телевизори колега alsted. Точно 3.5 метра ми е стаята, LCD-то ми е 42 инча и не бих казал, че е голям. Колкото повече, толкова повече. Ще ти дам един съвет, който ми дадоха на мен преди време и който не съжалявам, че послушах. Ако ти е ограничен бюджета, лиши се от някоя екстра за сметка на големината. Ако имаш достатъчно място където да сложиш ТВ-то (или да го закачиш) по-малко от 40 инча не се лъжи да взимаш. Просто след 1 седмица жестоко ще съжаляваш.
lov - майстор
hidrazin написа:
Честито! И все пак какво точно взе? И кои са тия две, дето са ти ги отворили? :?
То много вода изтече от тогава :lol: . Точно модела не мога да ти кажа а и не ми се разправя да снимам. Евтината има само една ''Г'' планка дето се монтира на стената и с отвори на хоризонталната част дето се закачат ТВ-то. Направени са даже няколко за раличните големини телевизори така че е универсална. Струваше 20 и нещо си лева. Скъпата нещо подобно но с едни връвчици и ключалки че като боднеш телевизора да се блокира и да не може да се извади после. Нещо съвсем безсмислено според мен освен ако нямаш малки деца в къщи. За да го откачиш трябва да го повдигнеш не по малко от 10 санта и то равномерно от всякъде иначе заклинва. Та дори и на малко дете ще му е трудно да направи белята. Тя и тая ми се видя скъпа. Тези тенекета и няколко болтчета и пластмасови дистанциони втулки едва ли струват и половината от тази цена ами айде нали мерак.
hidrazin - майстор
При мен е малко особено мястото където мога да закрепя телевизора. Там откъдето го гледам насреща ми има само вратопрозорец и
няма как да го хвана там. :shock: Та се налага да го закача на страничната стена и стойката да го изхвърли от стената на 50-60 см
за да може да се завърти на 120 градуса. Както и да е. Вече дадох 80лв и не съжалявам. Ако бях тръгнал да си правя сам стойка
щеше да ми излезе малко по-малко като материали, но нямаше да изглежда толкова добре. Пък и като сложим загубеното време
не си заслужава.
lov - майстор
Сетих се какво си взел. Комшията е сложил подобно нещо даже закачено на тръба та се майтапех ме че е направил пилон на жена си.
То вече с много неща е така щото има от къде да се купят. И аз предпочитам да ида да изкарам някой лев и да го купя в место да си бия главата. Не че в гаража нямам тръби и друга подходяща железария и телоподаващо и още една купчина заваръчни апарати и машини. По едно време произвеждах едни метални конструкции серийно производство. То викам че е гараж ама там кола не е вкарвана от миналата зима. :lol:
Със сигурност ще го направя по добре но само ще си загубя времето.
Едно ме е яд само че и аз не си взех нещо още по голямо. Kупих тогава 42" LG сега дали от годините или очите :? :lol: види ми се малко и май ще го сменям.
hidrazin - майстор
Kупих тогава 42" LG сега дали от годините или очите :? :lol: види ми се малко и май ще го сменям.
Мдааа... Големината има значение. :cool: Ами аз какво да кажа като взех 55" LG ? Вече и на мен почна да ми омалява,
ама трудно ще се кача по-нагоре. :-D
velas - специалист
Не е чак толкова трудно...събаряш стената и слагаш ТОВА... :supz: :prayer:

Тема "Впечатления от "electron.bg"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: