rossenboy написа:А за клипчето - метода ми се вижда, че работи, но... нямам бейзболна бухалка:)Ееее, ти пък пробвай по- нежно, вземи точилката на жената и действай

rossenboy написа:А за клипчето - метода ми се вижда, че работи, но... нямам бейзболна бухалка:)Ееее, ти пък пробвай по- нежно, вземи точилката на жената и действай
alien написа:а в сервиза не го ли включихте да видите аджеба работи ли или неВ сервиза го пуснахме, тръгна си телевизора (преди много мислеше преди да се включи) и като не знам че има черта, не съм я и търсил (не винаги се вижда лесно). А това за кондензаторите може само да ме радва - толкова са решили да ме обръснат, не се пазаря като не разбирам. Ето от такива майстори се научих да правя гипсокартон (ветеринар съм и се научих благодарение на колегите от този форум), че ходя и на познати да помагам.
как така даваш 120 лева без да видиш за какво
макар че резултата ще е никакъв дори и те да са го повредили, ще кажат че така си е бил... като знам че 90% от случаите повредата е изсъхнали няколко кондензатора... щом са те обръснали 120 лева е безмислено да ги питаш кой повреди матрицата...
за съжаление лцд матриците са много деликатни, всяка намеса може и да влоши нещата, това с бухалката е просто ... нямам думи
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: