• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10
От 1 юли до 1 септември 2012г. НаправиСам започва конкурс за най-интересен ремонт, статия или нещо изобретено от вас.
Стефко - специалист
Ahmakov написа:

Линк няма, ама има един бутон PrntScm... И мога да ти пусна интересни картинки, на които се вижда, как публикуваш от мое име и след сигнализиране до admin, постовете ми започнаха да изчезват... Ама така става по "професионалните" форуми...

Ако имаше ясни и точни критерии, по които да се оценява явно и аргоментирано, всичко щеше да е наред. А сега един acadeSRAL, academil, profy ли беше о..а всички теми и грабна Коледната си надбавка към пенсията...
Това с червения шрифт не го вярвам. Нещо си фантазираш. Не е възможно един достоен човек с образователен ценз да постъпва така. Послъгваш май. Дай доказателства.....
Последна промяна от Стефко на вт ное 06, 2012 7:13 pm, променено общо 1 път.
joro39 - специалист
а не може ли да си купим тениски.
Ahmakov - специалист
Ще изчакам acadeSRAL, да се изходи по въпроса, ще му ги изпратя, да ги разгледа на спокойствие, да ги качи лично той тук и да коментира, ако му стиска.
jekasus - майстор
Аз пък предлагам да се заключи раздела до следващия конкурс, че по стар български обичай почват да се серат на метено.
Стефко - специалист
Вече имах усещането, че съм черната овца на форума. :lol: Защото съм директен, критикувам, защото имам собствено мнение, защото не се страхувам да го кажа публично, не се страхувам от бан/ защото вече внимавам с правилата/, прозрачен, абе.... Виртуален дразнител на достойните хора. Все неща, които не се харесват особено. Но май ще се окаже, че губя позиции. Май ще има друг победител, за втори път в близките дни. :?
inspo - майстор
Факт е, че конкурса бе спечелен от статиите които по една или друга причина се оказаха най дисутирани.
А критериите за това останаха неясни.
У мен това остави усещането за несправедливост....

Въпрос към profy :
Каква е ролята на този раздвижен ключ от снимката?

Jekasus ти пък защо се дразниш.
Ясно е, че админите решават кое как, но и простите юзъри имат право да кажат какво мислят-може би?
Стефко - специалист
Боби, или дай бан на половината форум, или дай конкретни отговори. Кое и как се случи? Сам виждаш, че въпросите не са само от мен. Даже и от хора, които не участват в конкурса. Бъди коректен.
професионал - специалист
joro39 написа:
а не може ли да си купим тениски.
:?:+1 - Аз също се опитах да участвам само заради тениската!По-нататък ако имам повече свободно време ще си пусна материала в отделна тема - простичко е, но мен си ме кефи! :lol:
idunno - специалист
Малко странно, един човек си направил сам сушилня ( която всеки един гъбар има) и взел награда.
Какво по-хубаво от това?
Като четях какви умнотии същия човек ръсеше за топлотехниката ( била неточна наука) и за хладилната - там няма да коментирам защото си е направо смешно.
А пък аз бях убеден,че човек рзабира от хладилна техника, значи няма да има проблем с климатичната.
И така стигнахме до сушилната - дано са верни началната и крайната влажност на продуктите, дето се сушат, че инак лошо може да изгният преждевременно.
Като заключение - всеки може да изсуши един продукт, ако знае началната и крайната (какво иска да постигне) влажност :).
Забавното е,че един профи(съкращение от професор май) е достигнал апогея на познанието в неговата емпирична форма - сушилнята ( добре, че не се суши с пара, че може и за нобелова награда да кандидатства).
професионал - специалист
Аз пък мисля, че ще е най-добре на следващия конкурс да няма материална награда - тези 300 лева (толкова ли бяха), не дадоха минута покой на доста хора! :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

Тема "ФИНАЛ на конкурса "НАПРАВИ САМ 2012"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: