• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
velsi - Почетен майстор
Schweißen Sturzhelm (SCHWEIßMASKE)
timoto - помощник
много съм ти благодарен човече!лреди малко си купих един брой за 70еврака че ми писна всеки понеделник да ходя с придружител на работа :shock:

Прикачен файл

Schweissmaske%20FWA-700%20Bild%201.jpg
Schweissmaske%20FWA-700%20Bild%201.jpg (18.16 KиБ) Видяна 13559 пъти
LazarGanev - "Велик майстор"
А пробва ли я - дай отзиви. Слаби места?
крум - специалист
Griffin, чакаме отзиви. И аз от доста време се чудя дали да не си купя, но тук цените не ми харесват. Явно решението е е-бей.
timoto - помощник
SPEEDGLAS 9002D струва 200 евро в ebay
http://cgi.ebay.de/Autom-Schweisshelm-S ... dZViewItem за мен е скъпа пък и не си изкарвам с това хляба
CARRION - специалист
Да ти е честита, да си я ползваш със здраве и ти пожелавам по малко осветявания.

ПС: Да не се пребиеш някаде с нея. Малко е кофти като заваряш с нея и като тръгнеш на някаде да забравиш да я вдигнеш и се получава въргал :-D
griffin - майстор
отзиви надявам се ще имам след 2-3 седмици до тога трябва да е простигнала от китай :-)

Това за 70 евра е по готино предполагам но ако си пазарувате от ебай понякога излиза по скъпо да се вземе от европа отколкото с доставка от щатите :-)
griffin - майстор
Маската пристигна експресно( за седмица), първи впечатления от изгорените електроди с нея, много добре работи и при най малкия признак за искра от електрода маската се затъмнява. Заваряването ще стане стане много по лесно след като и 2-те ръце остават свободни няма да трябва помощник :-).

Ами за сега толкова маската излезе 62 кинта с доставката ако някой реши да си купува гледах че китаеца продава още една даже на по ниска цена ;-).
TANGRA - специалист
Такива маски съм виждал само в магазините на KIROV BOSH но цената им е 365лв. Такива евтини не съм срещал па макар и жълти
griffin - майстор
Е то много ясно :-), нали стандарта ни е висок и търговците трябва да ни вземат по още 2 кожи :-)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Фотосоларна маска за електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: