Ел. инструментите. Консумативи.
profesionalist_wood - майстор
Хайде тук да си кажем направо кой за каква машина мечтае и по какъв начин би си я набавил въпреки трудностите,било то финансови било други. :wink: :-D :-D :-D
bulhomes2 - майстор
Мечтая си за подемник за автомобил. Това е откакто разбрах, че един приятел си продал неговия за 500 лв ...
puh4 - специалист
Аз мечтая да имам машинка за пари. :lol:
iivanov - майстор
Жената ми е забранила,щот като се размечтая я забравям.
colyo - специалист
За да си допълня колекцията остана да си взема голям флекс и едно инверторно електроженче. Почти всичко останало за една добре оборудвана домашна работилница (част от машинките са чистокръвни китайчета ) вече ми е по рафтовете. Днес дори успях да си ремонтирам едно старо гръцко зеге и смятам да подаря Блякито на брат ми да си блъска главата с него.
svetliopi44 - Чирак...
Аз мечтая да ми остане време за да си завърша CNC рутера, и да си спретна работилница в мазето.
torbalan - Дървен философ
Аз няма да казвам за кво мечтая, че може и жена ми да чете тук :)
fox_vt - майстор
torbalan написа:
За кво за ядрен реактор ли :lol: :lol: :lol: Иначе аз като за живущ в апартамент съм се обзавел със необходимите инструменти лека полека и определено има файда.Лошото е че няма място :? А по темата съм мераклия за един скенер за арматура и жици,като ми монтираха климатика имаха такова бошче мн готино ама цифрата е ...
bulhomes2 - майстор
torbalan написа:
:? :shock: :? К'ва ли пък ще да е таз машина...
bulhomes2 - майстор
fox_vt написа:
...скенер за арматура и жици...
От лидъла си купих за 20 лв. Досега само веднъж го ползвах, че търсех загубен ключ в копането. Намери няколко телчици, а ключа се оказа на друго място...

Тема "Въпрос за хора мечтаещи за машинки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: