Ел. инструментите. Консумативи.
torbalan - Дървен философ
fox_vt написа:
torbalan написа:
Аз няма да казвам за кво мечтая, че може и жена ми да чете тук :)
За кво за ядрен реактор ли :lol: :lol: :lol: Иначе аз като за живущ в апартамент съм се обзавел със необходимите инструменти лека полека и определено има файда.Лошото е че няма място :? А по темата съм мераклия за един скенер за арматура и жици,като ми монтираха климатика имаха такова бошче мн готино ама цифрата е ...
Ядрен реактор си имам на работа, а в къщи не ми треве :)
griffin - майстор
Аз си мечтая за място :-) че сега сам в 8 квадрата и едвам е обръщам еле ако се започне нещо
jekasus - майстор
Мечтая си и май ще си остана с мечтите.
http://www.onlinemashini.bg/nastolen-ci ... 250mm/3176
Но тази цена по ми харесва :-D (1 лев - 20 рубли)
http://dewalt.vseinstrumenti.ru/stanki/ ... ign=ABC.ru
EDI - майстор
Аз тези дни едната мечта я осъществих, взех си герунг циркуляра :partyman: Другото което искам и е на дневен ред е един абрихт-щрайхмус, но вече 1 година и повече не мога да реша този въпрос.Има и друго нещо - една аспирация за талаша.За сега една китайска прахосмускачка за 30 лева прикачена към самоделен циклон върши работа, ама не винаги.И разбира се една достатъчно голяма работилница, да мога да си разположа като хората машините, да не ги прескачам и местя всеки път :lol:
jekasus, в Русия-та избора е огромен на всякакви машини, там всичко се предлага, а на някои профи инструменти цените дори са по-ниски.Е, други са по-високи, ама както казва в един младеж в дърводелския им форум, в Русия живеят най-богатите майстори на планетата :lol: Като гледам абрихти и други подобни, има поне 40 марки с различни модификации - кеф ти за 10 лева, кеф ти за 1000 лева.
marmoz - специалист
torbalan написа:
Аз няма да казвам за кво мечтая, че може и жена ми да чете тук :)
Е аз пък ще кажа ,СЕКСМАШИНА /биологична/,не че вкъщи нямам,ама още 5-6 за разнообразие може ...... :-D

Ко да направя кат съм лаком :-D
VLADO66 - майстор
Аз си мечтая за магнитен генератор и да се откача от енергото.А може да продавам ток и на комшиите :cool: :lol:
nikolson - майстор
Искам малко повече място за работилница, че се вра в една "дупка", пък като си помисля колко време ще съм в дупка :x
Иначе, какво ли не му се иска на човек...
Хубави длета, например Сорби, Клифтън, Марпълс, Нилсен, да речем.
profesionalist_wood - майстор
Много искам това
http://www.youtube.com/watch?v=7Volf5Yo ... ure=relmfu

И това на снимката :-D

Прикачен файл

workshop.jpg И това искам!
stiv1961 - майстор
Днес си купих на прИмоция един прободен трион BUDGET BSS570, че ще ми трябва за уикенда.... обаче мечтата ми е настолна бормашинка. Това си нямам в гаража.... за сега :) . След като си я купя ще мечтая за други работи :)

Прикачен файл

92737.jpg
92737.jpg (14.28 KиБ) Видяна 3970 пъти
kalpev - специалист
Честито, stiv1961 :partyman:
Да си го ползваш със здраве и да направиш много красива порта =D>
И аз се оглеждам за стойка за прикрепване на бормашина като настолна. Спарки имат някакви, но не знам колко са читави.
Иначе, по-скоро си мечтая за ръчен циркуляр. Облизвам се на една Макита :tonqe: , но ми идва скъпичка и май ще се задоволя с Parkside, ех...

Тема "Въпрос за хора мечтаещи за машинки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: