Ел. инструментите. Консумативи.
stiv1961 - майстор
kalpev написа:
Честито, stiv1961 :partyman:
Да си го ползваш със здраве и да направиш много красива порта =D>
И аз се оглеждам за стойка за прикрепване на бормашина като настолна. Спарки имат някакви, но не знам колко са читави.
Иначе, по-скоро си мечтая за ръчен циркуляр. Облизвам се на една Макита :tonqe: , но ми идва скъпичка и май ще се задоволя с Parkside, ех...
Благодаря :) Изтървах един комплект в продавалника/ само 30 лв. за двете/, предния ден ги е продал градския :cry:

Прикачен файл

6861829_3_585x461_rev001.jpg
6861829_3_585x461_rev001.jpg (79.24 KиБ) Видяна 3280 пъти
marmoz - специалист
stiv1961 написа:
Изтървах един комплект в продавалника/ само 30 лв. за двете/, предния ден ги е продал градския
Малеиииии ... то туи си е за безпари :rolleyes: , аз също съм се загледал за двете по магазините,ама не ми са наложащи и затова го поотлагам от 1 година насам :)
VLADO66 - майстор
На стойката за бормашина липсва скобата за захващане на бормашината :shock:Демек е неизползваема защото на тази сплав надали може да се завари нова.
svetoslavoff - специалист
Менове, по-смело с мечтите!
Нали го знаете това, че човек е толкова голям, колкото са мечтите му.
Приятна вечер на вси мечтатели!
marmoz - специалист
Ех .... , ако имах едно такова ,ех ........
Прикачен файл:
18733_TRENCHER01.jpg
18733_TRENCHER01.jpg (63.02 KиБ) Видяна 3267 пъти
Що поразии щях да направя , ех ........ :-D
VLADO66 - майстор
marmoz написа:
Прикачен файл:
18733_TRENCHER01.jpg
Що поразии бе-те го Южен поток го почват,може и теб да те включат :lol:
big_death - специалист
Стойката за настолна бормашина я имат Райдер в каталога за около 30 лв. и е добра за домашни условия .
profesionalist_wood - майстор
big_death написа:
Стойката за настолна бормашина я имат Райдер в каталога за около 30 лв. и е добра за домашни условия .
Да бе :? Мойта не може да захване свестно бормашината, има много луфтове и мандахерца насам-натам и невинаги уцелва точно ама за тия пари...толкова. Не е като настолната бормашина на Бош за 600 лв :-D
Последна промяна от profesionalist_wood на пет ное 09, 2012 6:51 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
stiv1961 написа:
kalpev написа:
Честито, stiv1961 :partyman:
Да си го ползваш със здраве и да направиш много красива порта =D>
И аз се оглеждам за стойка за прикрепване на бормашина като настолна. Спарки имат някакви, но не знам колко са читави.
Иначе, по-скоро си мечтая за ръчен циркуляр. Облизвам се на една Макита :tonqe: , но ми идва скъпичка и май ще се задоволя с Parkside, ех...
Благодаря :) Изтървах един комплект в продавалника/ само 30 лв. за двете/, предния ден ги е продал градския :cry:

По-скоро са пребоядисани...много приличат на райдерските,защото и аз имам същите :?
unisex - специалист
marmoz написа:
Прикачен файл:
18733_TRENCHER01.jpg
Може ли ако накога ти се сбъдне мечтата да ми го предотстъпиш за известно време че имам път към Факултета,Столипиново и още някои места :lol:

Тема "Въпрос за хора мечтаещи за машинки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: