LazarGanev написа:Здрасти Яна и добре дошла! Ти в коя област си майстор?Аз съм широко скроена душа, много неща ми се отдават и немога да ти конкретизирам точно

LazarGanev написа:Здрасти Яна и добре дошла! Ти в коя област си майстор?Аз съм широко скроена душа, много неща ми се отдават и немога да ти конкретизирам точно
Стефан написа:Стефане по повод на"Работата е ясна, ама не е в отвертките" аз имам едно стихче, което го казвам само на уше на Дядо Коледа и то звучи така:SHL написа:Не, подарявеме си взаимно инструмент по празниците. Понеже живеем все още поотделно, жената все ме вика за разни работи да правя в тях и аз зех че и накупих отверки, бормашина, куфар за инструменти и други. Сега, по-малко работя в тях
Работата е ясна, ама не е в отверткитеА кога ще се съберете?
CARRION написа:SHL дръж се здраво 'щото като гледам с "тая мома", (здрасти enterpriseАй не пускай такива коментари,ч е веднага ще се развихри дебат....... кой е главата?![]()
)
май трудно се излиза на глава
Profi Stroi написа:Не е важно кой е главата а кой е врата защото главата стой на негоЗа момента се очертава двуглав змей :![]()
Та кой е главата иначе
enterprise написа:Те такова животно немаProfi Stroi написа:Не е важно кой е главата а кой е врата защото главата стой на негоЗа момента се очертава двуглав змей :![]()
Та кой е главата иначе![]()
Стефан написа:За мен отдавна е ясно кой управлява света!
SHL, sorry
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: