Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
pux
Моля препоръчайте ми лак, който не разяжда полистирола.

Благодаря предварително.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Карамелена глазура.
Без майтап - кажи какво ти трябва като резултат.
Да е лъскаво ли?
pux
n_a написа:
Карамелена глазура.
Без майтап - кажи какво ти трябва като резултат.
Да е лъскаво ли?
Не е ли очевидно - трябва ми да е лакирано :). И да - ако може да е гланцов лака, а не матов.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Стори ми се странно, че точно полистирол ползваш. Прекалено крехък е според мен. Има по-удачни материали.
Шлайфа се и се полира. Не се лакира, стиропор си е. Все пак, в зависимост от целта, си има начини. Предпазно покритие с нещо на водна основа и отгоре лак.
Emerald - модератор
Задължително се боядисва с латекс иначе пожълтява. След латекса си лакирай с каквото искаш. За какво изделие от полистирол става въпрос?
Dimany - специалист
:? Ако не се бъркам полистирола беше ,нещо като плексигласа но много по здрав и пласти4ен и имаше няккви еластомери ....Не задруго , ми веднъж се мъчих да лепя ,като си мислех че е плексиглас ,но никакво лепило не можа да го хване ....та камоли да го разяде лак .За полиране -май ,че става(ако въобще е това ,което си мисля :razz: )
Emerald - модератор
Dimany написа:
:? Ако не се бъркам полистирола беше ,нещо като плексигласа но много по здрав и пласти4ен и имаше няккви еластомери ....Не задруго , ми веднъж се мъчих да лепя ,като си мислех че е плексиглас ,но никакво лепило не можа да го хване ....та камоли да го разяде лак .За полиране -май ,че става(ако въобще е това ,което си мисля :razz: )
Аз за това попитах за какво точно става въпрос, т.к. полистирола може да има различен вид. Най-често става въпрос за нещо като стиропор (виж гугъл!).

Във всеки случай аз имах предвид изделия от вспенен полистирол и полиуретан когато казах, че пожълтяват ако не се боядисат. :?

Тема "Лак за полистирол?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: