Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ohdan - специалист
Въпросът който искам да задам е следният:
Имам фурна с халогенен нагревател който изгоря и въпреки търсенето на такъв нов , не намирам никъде по магазините нито даже и в сервизите обслужващи този вид техника. :sad: и :? , :?: чудя се дали не би ми свършил работа друг на принципа с реотан , като се използва прилежащия към фурната терморегулатор?
Благодаря!!

Прикачен файл

Picture 001.jpg
Picture 001.jpg (27.36 KиБ) Видяна 4469 пъти
VLADO66 - майстор
Не знам дали няма да стане такъв от тези магически :lol: стъклени тенджери-фурни от рекламите по ТВ.
fox_vt - майстор
Аз ми се струва че колегата има точно такава фурна :-D иначе обикновен реотан може и да работи може и да не работи по същия начин а дали ще намериш същата форма реотан :?
ohdan - специалист
Ами доколкото си спомням някъде съм виждал с подобна форма реотани, може-би от тези за котлоните с керамични плочи? Сигурен съм че все ще има някой който да пасне но, повече ме притеснява точно това , дали ще върши същата работа :?
ohdan - специалист
VLADO66 написа:
Както винаги в Алибаба има всичко :lol: :lol: :lol: http://translate.google.bg/translate?hl ... eater.html

Този сайт съм го разглеждал още след като изгоря нагревателя :wink: Благодаря но, тук се правят само заявки за голямо количество от което аз нямам нужда. Все-пак благодаря още веднъж!! А ето и фурната за която става въпрос

Прикачен файл

Picture 002.jpg
Picture 002.jpg (42.76 KиБ) Видяна 4356 пъти
http://nikelectric.com/index.php?cPath= ... =2a&page=1 тук виждам кръгли нагреватели,но дали някой ще свърши работа...
VLADO66 - майстор
Тия са за перални.В Баумакс гледах такива фурни по петдесетина лева.
ohdan - специалист
VLADO66 написа:
Тия са за перални.В Баумакс гледах такива фурни по петдесетина лева.
В интерес на истината , мислил съм и за тоя вариант но поне за сега няма да бързам с покупка на нова, която също в (интерес на истината) готви страхотно много неща, и най-важното бързо.

Тема "въпрос за нагревател" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: