Ел. инструментите. Консумативи.
comunikator - специалист
Защо никъде не намирам въздушен филтър за Хускварна 236.
Обоколих няколко магазина в които се предлага Хускварна (дистрибутори) и никъде го няма като консуматив?
И не мога да разбера защо толкова много се цапа този въздушен филтър - на 3-4 кубика дърва и машината губи мощност и филтъра става черен (според мен това не е редно)?
unisex - специалист
Заточи си веригата като режеш да не хвърля прах, а стружки и няма да ти се пълни толкова много филтъра.
comunikator - специалист
Веригата е чисто нова!
comunikator - специалист
dragozow написа:
От къде си?
От далече....
Защо при теб има ли вече филтри?
bigdragon - майстор
comunikator написа:
....
И не мога да разбера защо толкова много се цапа този въздушен филтър - на 3-4 кубика дърва и машината губи мощност и филтъра става черен (според мен това не е редно)?
Драгозов има желание да ти помогне, но за целта трябва да знае къде си.

Относно машината:
Не е проблем на 3...4 кубика дърва да изтупаш и почистиш въздушният филтър, но почерняването му не е нормално и вече е симптом. Провери, дали нямаш издухана гарнитура, от където да влизат изгорели газове към задната част на машината в отделението с карбуратора и филтъра.
comunikator - специалист
Тая машина ако е издухала гарнитура при положения че е на няколко месеца и от както е купена е нарязала най-много 7 кубика дърва бахти и боклука е тогава.
iivanov - майстор
Явно си и дал зор на машинката.Тези въшки са да отрежеш някой клон или да събориш на комшията ябълката.Мойта е 50 кубика и пак ми се струва малка,за да се метна здраво на кубиците.Пък може и братята китайци да са се поизложили.Нищо,че се кичат с реномирана марка.
dragozow - майстор
Колега, от къде си. Аз нямам в момента, но имам колеги и вероятно мога да ти помогна.
comunikator - специалист
Взех си днес от сервиза им на Европа един резервен ,а стария го изпрах с бензин издухах го на компресора и е като нов!?

Тема "Husqvarna 236" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: