• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
juvigy написа:
За този дето е 10.8Волта 1.3А/ч ли говорим ? Нещо май го прехвали ми се струва. Да не ти е 2-3 а/ч батерията ?
Извинявай за офа, но малко се изказваш неподготвен, 1.3А/ч е почти постояна работа на уреда, а ти когато работиш с даден инструмент един час постоянно ли работиш с него :lol:
juvigy - специалист
Stefan_62 написа:
juvigy написа:
За този дето е 10.8Волта 1.3А/ч ли говорим ? Нещо май го прехвали ми се струва. Да не ти е 2-3 а/ч батерията ?
Извинявай за офа, но малко се изказваш неподготвен, 1.3А/ч е почти постояна работа на уреда, а ти когато работиш с даден инструмент един час постоянно ли работиш с него :lol:
Ти се изказваш неподготвен - 1.3А/ч е капацитета на батерията. Има и батерии с по-голям капацитет - питам неговия с ква батерия е щото 100 дупки 8ца и не знам си колко стотин контакта са си доста за 1.3А/ч батерия.
Stefan_62 - майстор
juvigy написа:
Ти се изказваш неподготвен - 1.3А/ч е капацитета на батерията. Има и батерии с по-голям капацитет - питам неговия с ква батерия е щото 100 дупки 8ца и не знам си колко стотин контакта са си доста за 1.3А/ч батерия.
И според теб като капацитета на батерията е толкова, колко време би издържала при работа, даже и колкото казва колегата.Той е писал, че става въпрос за същият винтоверт и същата батерия.
Gadnyara - специалист
Е, аре сега! Какво Ви учудва?!
10.8V, 1.3Ah. Зареждан е <10 пъти досега, т.е. не е товарен много за година.
Отворите са в плочи тип ПДЧ. Правиш два отвора и винтовертът почива в следващите 10-15 минути (други операции следват)... Ако беше в сулфатен под едва ли щеше да изкара и 20 отвора.
Клемите на контактите не създават никакъв спирачен момент в повечето време - просто върти едни винтове М3. Затягането е на 2-4 степен, иначе контакта се бракува.

Не се опитвам да го хваля - вече написах, че забелязах дефект с изкривен шпиндел. Въпреки това е добра покупка за домашния майстор.
juvigy - специалист
Ами не ми се вярва да издържи 100 дупки 8ца в 4см. + допълнителни 200контакта и тн. Може и наистина да издържа - докато не видя не вервам.

До Стефан - Колко би издържала при работа никой не може да каже докато не го вземе зареден и не го разреди с работа. Пробиване и завиване в различни материали и Фи-та ще дадът различни резултати. Нито го хваля нито го хуля винтоверта - виждал съм го само на снимка. За мен голям минус е ,че е само с 1 батерия.
EDI - майстор
Е какво искате от машина за 80 лева.Само една свястна батерия МАКИТА или БОШ 10,8 волта е над 125 лева.За любителска работа си е много добре.Който иска повече, плаща повече :lol:
Chefo77 - майстор
Абе стига глупости, машинката е перфектна за парите си! 80 лева за 10.8 волтов винтоверт с литиево-йонна батерия и блокаж на шпиндела - уууухааа!
Stefan_62 - майстор
И днес заминаха 80лв. :? :. Току що си заприходих винтоверта и след малко ще го пробвам как се държи. От пръв поглед изглежда добре, не се усеща биене на щпиндела и при двете скорости, но ще проверя на практика как ще работи. :lol:
stiv1961 - майстор
Честито, Стефко :supz: Ооох, и аз от днес съм собственик на стойката. Жената като разбере три дни минимум ще съм на ,, Велики пости" :-D ...ама к,во ми пука :) . Даже не се стърпях и я сглобих на улицата пред офиса.
За bulhomes2 съм направил снимка да види къде стои шестостена :)

Прикачен файл

151120121950.jpg

Прикачен файл

151120121951.jpg

Прикачен файл

151120121952.jpg
torbalan - Дървен философ
ако не е тайна - колко струва стойката?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: