Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
От доста време търся из железариите в София тази ъглова стяга за рамки,и те ми казват или ги нямат в наличност или не са чували за нея,а е толкова евтина 3-4 лв...

Прикачен файл

105 STY 011.jpg
105 STY 011.jpg (42.02 KиБ) Видяна 5928 пъти
marmoz - специалист
12 кинта в Практикер е наи евтиното и ставщо дето открих :)
Прикачен файл:
PIC_0175.JPG
PIC_0175.JPG (115.85 KиБ) Видяна 5923 пъти
colyo - специалист
Миналата година бяха по 1,50лв в "Жордия" Бургас
marmoz - специалист
Еи добре сте си вие у Бургас,ние тука у шопско всичко х 10 :lol: :lol: :lol:
colyo - специалист
ЕЕЕЕЕЕ не може само вие да се наслаждавате на шукарийки:))) Хасан и той хора :)))
За Стенли е нормално да е малко по-скъпо.
MamaMy - майстор
Дали няма нещо такова джилязно, че да мога да си паркам винкелчета с електрожена?
teon - специалист
...и в 'Baumax' гледах подобни алуминиеви или някаква сплав...
colyo - специалист
MamaMy написа:
Дали няма нещо такова джилязно, че да мога да си паркам винкелчета с електрожена?
За джилязу ти трябват ъгълчета с магнит. От тях евтини не съм виждал, иначе и аз ще си взема. Наскоро ми се наложи да заварям една рамка и я фанах с 2 бр. клещи-3-та ръка с големи челюсти и голям прав ъгъл. Мамата...........му :heart: на ъгъла.
http://www.tashev-galving.com/003+SUN+5 ... 0%B5%D0%BD

Грешка, имало и евтини вече ](*,)
ZEDYCUS - майстор
Има и по евтинки, по 7лева в Маркита(Пловдив). Вършат работа, заварявах с тях едни панти към каса днес. Доста здраво държи и най важното не се влияе от температурата магнита. Че преди време разказах играта на едни неодинови магнити от топлината. Марка не помня трябва да погледна.
EDI - майстор
Райдер-ските са по 4-5 лева, но СТЕНЛИ-то си заслужава.Винтовете са по-дебели, отливките са по-добри и ъгъла е по-прав.Имам 4 броя от различни марки, но всички вършат работа.

Тема "Ъглова стяга за рамки-откъде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: