Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dimitar.z - специалист
Преди седмица идваха за преглед на котела. С газ детектора се оказа, че има лек теч ( казаха че е безопасен, от входящия фланец към котела). Безопасен, но трябва да се оправи - да се замени уплътнителя.
Имам кординати на една фирма, но през седмицата съм на работа, и се прибирам след 18,30. А те не работят тогава, единствено в събота по изключение. Ако има някой, който се занимава с това професионално и желае да помогне.
Казаха, че е работа за 5 мин.
Телефона ми е 0887 828341 (Димитър) или на л.с. Става въпрос за София, кв. Бояна.

(незнам дали това е подходящия раздел, ако не е, моля модератора да премести темата)
mladkal - майстор
Митак, колега, викни ги тея дето са ти правили ВГИ или пък са ти връзвали котела. Те трябва да се отзоват и да си оправят резила. Моя е 7-8 годишен и няма проблем, щото пичаси е свършил работата.... Ако притеб има теч мизвучи че някой през пръсти е събралинсталацията...
dimitar.z - специалист
mladkal написа:
Митак, колега, викни ги тея дето са ти правили ВГИ или пък са ти връзвали котела. Те трябва да се отзоват и да си оправят резила. Моя е 7-8 годишен и няма проблем, щото пичаси е свършил работата.... Ако притеб има теч мизвучи че някой през пръсти е събралинсталацията...

И моя е някъде от 2008. Втори собственик съм. Не ми се разправя с Овъргаз да ги викам, те имат аварийна група, но много яко те цакат. А някак си ми е терсене така, макар че било изпускало съвсем мъничко.
idunno - специалист
Има достатъчно фирми в София, които се занимават с газификация.На която и да се обадиш, все ще ти свърши работа...за съжаление не без пари :)
shotik - майстор
Чудя се защо чакаш или искаш да се запали и тогава поразията ще ти е много по - голяма ,дано да няма човек там....
dimitar.z - специалист
idunno написа:
Има достатъчно фирми в София, които се занимават с газификация.На която и да се обадиш, все ще ти свърши работа...за съжаление не без пари :)
Може ли да ми дадеш кординати на някоя фирма, може и на лс. Благодаря!
dimitar.z - специалист
Ремонтирано от Овергаз!

Тема "Лек теч на газ от входящия фланец към котела" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: