• 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
bulhomes2 - майстор
Повярвай ми - има такива работилници (изключая вграденото осветление на долните рафтове). Признавам си, че изпитвам лек оргазъм като вляза в такава.
profesionalist_wood - майстор
И на аз също получавам оргазъм...сякаш чукам някоя жена :lol:
Явно във целия форум всичките сме сектанти щом толкова обожествяваме инструментите... :lol:
И имаме за върховен Бог Фестуул и второстепенни богове Роберт Бош,Андреас Щил....май ще сме конкуренция със всички регистрирани и нерегистрирани вероизповедания в България :-D
marmoz - специалист
profesionalist_wood написа:
Явно във целия форум всичките сме сектанти щом толкова обожествяваме инструментите...
Така е 10 от 10 :) ,а за маркат ,парите и каква работа върши е за друг форум :)
batkotony - специалист
MamaMy написа:
Извратеняци :roll:
:lol:
colyo - специалист
Сега всеки може да разбере нагледно израза "циганче в сладкарница" :megaeek:

Точно така се почувствах 92-ра година като ме изтърваха във фирмен магазин на STAHLWILLE в Щутгарт.
colyo написа:
Сега всеки може да разбере нагледно израза "циганче в сладкарница" :megaeek:

Точно така се почувствах 92-ра година като ме изтърваха във фирмен магазин на STAHLWILLE в Щутгарт.
Затова от нямане на инструменти станах материалист,каквото видя го купувам,нищо че рядко ще по ползвам :| Развих наследствено ,,вещоманията,,от соца :lol:
colyo - специалист
И преди съм го казвал, но пак ще повторя : По добре китайска "пръчка" под ръка, отколкото да въздишам по FESTO, DeWalt и Fein на картинка.
Много мразя нещо да ми трябва и да го нямам на рафта. Жената още се чуди как като се пренасяхме от един стар гардероб изкарах толкова инструменти, че напълних стая 5х6.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: