Пробвай да натовариш захранването и тогава мери изходните напрежения.
Ако си държи стабилно напреженията спокойно може да си търсиш проблем по дъното. Не бързай да купуваш друго за да
не се окажеш с две работещи захранвания и калпаво дъно.

Ако си държи стабилно напреженията спокойно може да си търсиш проблем по дъното. Не бързай да купуваш друго за да
не се окажеш с две работещи захранвания и калпаво дъно.

Смених тези 3те от предния път сега с точни и също и този големия за който питах.  Незнам кой е бил виновника, но се радвам, че не е нещо по дъното. Благодаря за помоща.
  Смених тези 3те от предния път сега с точни и също и този големия за който питах.  Незнам кой е бил виновника, но се радвам, че не е нещо по дъното. Благодаря за помоща. ако нещо може да се обърка - то се обърква . И така - сега го изкл. от мрежата. НО след всяко пускане а то е всяка вечер / винаги стартира нормално/ след 5-10 мин увисва. Ако е на филм екрана остава с двете черни ленти от филма с мътно бяло по средата вместо картината на филма. Ако е на скриина си остава една бяла или синя картина с наклонени неподвижни черти на нея. И така си остава докато го изкл. принудително чрез задържане на стартовия бутон. После го пускам пак и този проблем повече не се появява цял ден съм го държал веднъж.  Не че ме бърка особено това, но се чудя дали е от големия кондензатор или компа отива на кино . Някакви предположения ? Каква логика може да има този дефект ?
  ако нещо може да се обърка - то се обърква . И така - сега го изкл. от мрежата. НО след всяко пускане а то е всяка вечер / винаги стартира нормално/ след 5-10 мин увисва. Ако е на филм екрана остава с двете черни ленти от филма с мътно бяло по средата вместо картината на филма. Ако е на скриина си остава една бяла или синя картина с наклонени неподвижни черти на нея. И така си остава докато го изкл. принудително чрез задържане на стартовия бутон. После го пускам пак и този проблем повече не се появява цял ден съм го държал веднъж.  Не че ме бърка особено това, но се чудя дали е от големия кондензатор или компа отива на кино . Някакви предположения ? Каква логика може да има този дефект ?