• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 441
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
gogo7777 - майстор
На продавача работата му е да си хвали стоката
Ами тука в тая тема се продаде един апарат, който е пълен HOME MADE и даже се сравни с професионален такъв :-D . Някой, който не ги чатка нещата дава кинтите и е доволен от сделката. Взел е апарат за домашна употреба и всички са доволни :-D
sek.1 - специалист
gogo7777 написа:
Ами тука в тая тема се продаде един апарат, който е пълен HOME MADE и даже се сравни с професионален такъв :-D . Някой, който не ги чатка нещата дава кинтите и е доволен от сделката. Взел е апарат за домашна употреба и всички са доволни :-D
За кой апарат става въпрос ?
dragozow - майстор
Ако се сещаш и как изглежда колегата ще му кажа да прочете инструкцията.
bubblesum - помощник
Е, няма да издребнявам чак толкова...
pansim - майстор
gogo7777 написа:
За кой апарат става дума?
nikolson - майстор
Ще ми се да попитам, на прима виста как изглежда тази оферта?
http://www.holz-metall.info/shop1/artikel9419.htm
dragozow - майстор
Ако живееш в Германия за да си ползваш гаранцията. И ако ти стигат 80А, имай предвид че 80А са му максималния ток. Ако си в Германия мога да ти покажа по-добра оферта за тези пари. Единственото което ми харесва е куфара.
kossis - специалист
Да питам през тия златни стъкла вижда ли се нещо когато не се заварява или са като черните ?
agj - майстор
kossis написа:
Да питам през тия златни стъкла вижда ли се нещо когато не се заварява или са като черните ?
Тази е втората тема в която питаш !A НАЙ ПОДХОДЯЩАТА за подобен въпрос е тази viewtopic.php?f=56&t=40729
6aman - напреднал
Здравейте,
гледам и се чудя като един лаик на тема заваряне и работа с електрожен, дойде времето да закупя и такава машинка за непрофесионално заваряне.
Спрях се на модел:

http://www.argo-market.com/Products/Details/1633 - Gysmi 160.
Възникнаха мисловни терзания по характеристики и ще помоля някой да ме просветли:
- каква е разликата с Gysmi 160P освен, че няма опция ВИГ
- тук ми се чини някаква уловка на характеристиката. при Gysmi 160 е: ПВ при 160А 19%(френския модел) при китайския
ARGO TIG 200 ПВ при 200А - 60%, при 140А - 100%,;
какво е това ПВ и как се отразява реални при работа? - извинявам се за "тъпия въпрос".
Правя си изводи, че колото е по-голям процента, толкова е по-добра машинката.?!
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 441

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: