stiv1961 написа:Просто не вярвам, че човек на твоята възраст ще се влияе от мнението на някакъв си форум.
Много си прав, слагам 4 %. Ееее, те за това харесвам форума
Стефко написа:Просто не вярвам, че човек на твоята възраст ще се влияе от мнението на някакъв си форум.Стефко, на времето ти ми направи забележка за интервала след препинателните знаци- значи съм научил нещо. Уважавам форума и всички участници в него



 /. Много ми се вижда май.
 /. Много ми се вижда май. . Значи консерванта го слагам в една кофа зелева чорба, разбърквам добре и сипвам в бидоня. След това претакам още два дни и накрая слагам две шепи добре измит ечемик.
 . Значи консерванта го слагам в една кофа зелева чорба, разбърквам добре и сипвам в бидоня. След това претакам още два дни и накрая слагам две шепи добре измит ечемик. Ечемика го сипвам отгоре без тензух, той покълва и образува „капак", който предпазва от разлагане образувалата се в саламурата млечна киселина. Когато вадя зелка избутвам с ръка ечемика и после той сам си се разнася по повърхността.
 Ечемика го сипвам отгоре без тензух, той покълва и образува „капак", който предпазва от разлагане образувалата се в саламурата млечна киселина. Когато вадя зелка избутвам с ръка ечемика и после той сам си се разнася по повърхността.