• 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 62
Всички въпроси за вилата.
ZEDYCUS - майстор
Ще стане, но оребри и по средата да не се изметне плоскоста, след време. Ако намериш тънък шперплат, мисля ще е по здраво. :partyman:
stiv1961 - майстор
Рамката на вратата я направих по този начин с летви 4/5 см. Забравих да снимам от другата страна. В събота ще пусна още снимки :)
Прикачен файл:
Рамка.jpg
Рамка.jpg (27.74 KиБ) Видяна 4508 пъти
Работил ли си с тези пана/ или някой друг/?
Прикачен файл:
665.jpg
665.jpg (5.89 KиБ) Видяна 4506 пъти
http://www.rosi.bg/grundirano-pano-anatoliia-665.html
stiv1961 - майстор
Такааа, вчера монтирах и другата врата и реших да си спретна едно ,,банкетче" :-D . Както казах и преди вратите ще ги пълня с вата и ще лепвам по една плоскост откъм грубата страна. След това лак. Скарата работи на шест, волумето на макс :supz: . Днес продължавам- ще довърша резето на втората врата и започвам тавана. Леле, колко работа имам още. :partyman:

Прикачен файл

171120121955.jpg

Прикачен файл

171120121956.jpg

Прикачен файл

171120121957.jpg

Прикачен файл

171120121958.jpg

Прикачен файл

171120121959.jpg
stiv1961 - майстор
И едно видео, снимките и видеото са малко размазани, но едно, че вече ръцете ми трепереха и друго, че снимам с телефона :partyman:

piron45 - майстор
Евала Стив, всичко става чудесно. Остава по често да се събирате на маса и да използвате пълноценно барбекюто. =D>
batkotony - специалист
Браво,Стив!Със здраве да се ползва!Радвам се искрено на това,което си сътворил! :partyman:
svetoslavoff - специалист
Поздрави Стив!
Димитровден мина бе човеко, кротни се с това строителство. Отмаряй по-често до канелката и скарата:)))
stiv1961 - майстор
Благодаря за пожеланията :). svetoslavoff, гледам за Коледа да съм готов, няма начин трябва да се прави.
8180 - майстор
stiv1961 написа:
Работил ли си с тези пана/ или някой друг/?
Прикачен файл:
665.jpg
http://www.rosi.bg/grundirano-pano-anatoliia-665.html
Аз -ДА. Почти на майтап сътворих една неотговорна врата.
Две пана, стиропор/фибран две дебелини - май през сантиметър бяха, профил за гипскартон, съобразен с малката дебелина изолация и пяна. Стана прилично и доста кораво. Недоработено остана по периферията, където са профилите и необработените ръбове на плоскостите. Някакво кантиране му трябва, ама и така върши работа. Тегло-нищожно, съответно панти на вкус.
Ако ти трябва още, питай за неясности.
Евала за сътвореното. :partyman:
VLADO66 - майстор
Неприятното на тези пана е че ако се наранят не подлежат на поправка.
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: