• 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
svetliopi44 - Чирак...
Верно бие шпиндела на винтовърта , ама за толкова пари толкоз ... пък и с него няма да правя сввръх прецизни отвори ... :)
Взех си и една стойка за бормашина да имам не че ми трябва ... :lol:
То и винтовърти имам доволно ама да ме питаш ... :?:
Chefo77 - майстор
Абе на вас да не са ви скачали на винтовертите странично бре :lol:
kotyo - специалист
Ей, гадове такива, изкушихте ме с тия хвалби да си купя и аз винтоверта( не е като да си нямам)!!!

Сега, ако не стигнат за някой мераклия– вие сте виновни... :-D :cool:

П.П. Шпинделът верно бие леко, ама не е болка за умиране..
Stefan_62 - майстор
kotyo написа:
Ей, гадове такива, изкушихте ме с тия хвалби да си купя и аз винтоверта( не е като да си нямам)!!!

Сега, ако не стигнат за някой мераклия– вие сте виновни... :-D :cool:

П.П. Шпинделът верно бие леко, ама не е болка за умиране..
:drinkers: Честито и добре дошъл при "гадовете" :lol:
stiv1961 - майстор
Пробвах вече стойката, пробивах даже и със свредло 10 мм :) . Оказа се обаче, че малката ми дрелка/ Спарки 350/ няма място за захващане към стойката. 30 годишния Елтос свърши работа :) Менгемето е малко халтаво ама за 33 лв. какво повече :)

Прикачен файл

171120121953.jpg

Прикачен файл

171120121954.jpg
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз върнах детектора - за нищо не става - ама то за 25лв какво ли да очакваш? Върнаха ми парите без проблем. От винтоверта съм доволен, очаквам и големия брат
torbalan - Дървен философ
Аз се оборудвах със стойката... Харесва ми, не е супер професионална, но за в къщи е екстра... Лошото е, че дрелката ми няма как да се хване там... Та имам задача за размисъл :)

Гледах и винтоверта, изглежда екстра... Днес моя окончателно сдаде багажа - та втора тема за размисъл :)
EDI - майстор
Някой мери ли Ф на втулката на стойката в какви граници се движи при затягане и каква дрелка може да хване.Май като гледам на снимката Ф е големичък и евентуално втулка ще трябва да се слага за малки машини.
stiv1961 - майстор
EDI написа:
Някой мери ли Ф на втулката на стойката в какви граници се движи при затягане и каква дрелка може да хване.Май като гледам на снимката Ф е големичък и евентуално втулка ще трябва да се слага за малки машини.
Мисля е 41-42 мм, на кутията пише. Елтоса пасна като на свинче- звънче :-D
bulhomes2 - майстор
И зеления Бош пасва.
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: