marmoz написа:Те не лъжат ,а шикалкавят. Има го това ама за да достигне с тези парамтри на обекта колко вода има да изтече ,а не само с една поръчка или избор от сайт. Иначе концепцията на valio2007 е "На просото евтини ,а на триците скъпи". Пестим от вата дето е 60 лева на кубик за да купим най-сложната дограма и да направим напълно херметична къщаvalio2007 написа:Дограмата е 0.8 W/m2K сумарно стъклопакет + рамка толкова дават REHAUТе тези ме кефят![]()
Абе като лъжат поне да се запрат малко.......

valio2007 написа: Разби ме с въпроси.Това е само началото да навлезна в "грешността на сметките ти". По специално е раздел "топлинни загуби". Следват въпроси за печалбите, но просто не мога да осмисля и пиша всичко наведнъж. Кажи все пак за ден/час градусите защото е от значение? Също така защо се налага стълбището да е изолирано отвътре?
valio2007 написа:Във файла на Антон за термомостове от ВИК не се говори.Не знам как не те досрамя да го кажеш след като изръси пак прибързано това изказване

valio2007 написа: Лошото е , че няма да разбереш защо се разминават, защото ползваш готов продукт и конкретните изчисления са скрити за теб.