От мобилни телефони до цифрови камери
ksamokovliev - помощник
hidrazin написа:
http://tpetrov.com/search.php?prod=%D0% ... 110V+1000T
:partyman:
Това е добро трафче, но не мислите ли че е много скъпо ?

Избягвам идеята за траф, защото ще ми дойде доста на нагорнище да го мъкна и него заедно с перфоратора...
Хич да не е ... едно 5-6 кг. ще бъде.

А ако стане по електронен път , ще бъде супер... малко компактно, лесно преносимо и т.н.
hidrazin - майстор
Ами остава да пробваш с електронния регулатор. Каквото стане. Пък ако ти се вижда скъп трафа у нас по
магазините също има такива перфоратори HILTI на 220 волта. Чисто нови, в куфарче и с гаранционна карта.
ksamokovliev - помощник
hidrazin написа:
Ами остава да пробваш с електронния регулатор. Каквото стане. Пък ако ти се вижда скъп трафа у нас по
магазините също има такива перфоратори HILTI на 220 волта. Чисто нови, в куфарче и с гаранционна карта.
хехех добре... един такъф перфоратор няма да ми излезе колко един траф.. ами около 5-6 такива!
MamaMy - майстор
Да, но с електронните варианти може да ти се наложи да го купуваш пак. Тогава ще те питаме пак дали е скъп Трафа.
shadow__01 - майстор
Това е добро трафче, но не мислите ли че е много скъпо ?
В Конрад са значително по евтини.
Хич да не е ... едно 5-6 кг. ще бъде.
Горе-долу наполовина, но зависи, има различни мощности.
А ако стане по електронен път , ще бъде супер... малко компактно, лесно преносимо и т.н.
Не е надеждно, много отделена топлина и голям риск за машината.
gogo7777 - майстор
Трафа си е най доброто решение. Е верно ще е 5 кила, но от него може с удължител да стане по-удобен за екплоатация :-D
Питай в Конрад за трансформатор 220/110V с подходяща презапасена мощност. Но да знаеш, че НЕ са галванично разделени и на изхода ако пипнеш единия край бие ток. Те са по същата схема която ти дадоха да си навиваш сам.
И кво от това, че не е галванично разделена :-D . Твойта бормашина(или друго) галванично разделена ли е от мрежата :-D
hidrazin - майстор
Питай в Конрад за трансформатор 220/110V с подходяща презапасена мощност.
Там нямат такива тучове. Ориентирай се към някой сервиз за монтаж на японски климатици.
kabel96 - специалист
hidrazin написа:
Питай в Конрад за трансформатор 220/110V с подходяща презапасена мощност.
Там нямат такива тучове. Ориентирай се към някой сервиз за монтаж на японски климатици.
Напротив има има ама не казват на всеки. :axe: :axe: В конрад имат над 10 модела различна мощност но не ги излагат защото са направени доста интересно.Щепсала който влиза в трафа е мъжки и ако се извади щръкват 2 жици 220 волта.Второто е че входа и изхода са еднакви и ако ги размениш става повишаващ 440 волта вместо 110.Имат и дръжки за носене.Затова ги продават само на професионалисти като МЕН.За пет минути кусурите се отсраняват.Над сто сме вземали за машини внесени от Англия.Ако беше писал от къде си може да се обадя в магазина да ти дадът един.Абе кво се мъча да пиша мисля че ми остана един да го снимам.Я има ги на българската http://www.stbbg.com/?page_id=3&record_id=183 им страница.
Изображение
hidrazin - майстор
Затова ги продават само на професионалисти като МЕН.
Дъртата циганка да не умря? :lol:
kabel96 - специалист
Мани мани не е Даже ми е комшийка.Крайно време е да направим дегустация на градусови реколти с теб. :drinkers: :drinkers: :partyman:

Тема "220V към 120V" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: