От мобилни телефони до цифрови камери
viho - помощник
Единствено според мен си заслужава да е по голям и да има FULL HD, HDMI, VGA и цифрови тунери C и Т . Другите неща ще се кефиш 1-2 месеца и след това ще са ти излишни . :rock:
Chefo77 - майстор
hidrazin написа:
Всеки, който си е взел малък телевизор после съжалява. Този е малък. Място винаги можеш да си намериш (направиш).
Не си взимай PHILIPS.
:partyman:
+1
"Качих" се от CRT 21' на LCD 32' и бях мноого доволен. Точно на втората седмица вече исках по-голям. А в магазина ми изглеждаха прекалено големи 42-ките...
hidrazin - майстор
Ако те слушам трябва да си зазидам единия прозорец :lol:
И какво от това? Поне ти остава още един прозорец. :lol: При мен е по-сложно. Имам само вратопрозорец и точно там
трябва да сложа телевизора. Пък е 55 инча. Та оставам само с врата и без прозорец. :lol: Не че ще го зазиждам, ама все едно,
че го няма. Пък и не ми и трябва толкова. И без това през по-голямата част от годината съм пуснал ролетните щори.
Друго ме е яд - дадох 80 лв. за изхвърляща стойка, защото за прозореца няма къде да го хвана. :-D
А в магазина ми изглеждаха прекалено големи 42-ките...
Хич не е голям. Такъв малък подарих на майка ми. Стана ми неудобно - аз си взимам 55" пък тя какво? Да си гледа на 21"SONY Trinitron
на преклонните 19 години? Е, на времето беше почти върхът на сладоледа. Ама на времето.
infomar
Благодаря за информацията.
След съветите ви се насочих към LG 32LS5600. Мисля, че има всичко което препоръчахте.
За съжаление това е максималният физически размер който мога да поставя.
Моля ако нещо не е таман в спецификацията да кажете, че да търся друг.
Разделителната способност е добра както виждам в сравнение с другите модели - 1920 x 1080.
Виждам, че има един LAN порт - не схващам за какво ще е, след като не му дават връзка с интернет.
-------------------------------------------------------------------
Спецификации
Вид на дисплея LED LCD TV
Размер на екрана ( инча ) 32 (81см)
Подвижна стойка (ляв/десен) Да
VESA съвместимост Да
VESA размер 200x200

Картина
Разделителна способност 1920 x 1080
LED тип (Подсветка ) Edge LED
Motion Clarity Index (MCI) 100Hz

Видео
Размер на картината Да 8 режима ( 16:9, сканиране, оригинал, широка, 4:3, 14:9, Увеличение, Кино увеличение 1)
AV режим (картина и звук) Не
Picture Wizard-помощник за настройка на картината Да

Звук
Моно/Стерео/Двоен(MTS/SAP) Да
Dolby Digital Декодер Дa (Dolby MS10)
Система високоговорители едноканални 2 говорителя
Аудио изход (Ват) 10W+10W Дa
Clear Voice II Infinite Surround
Surround система 5 Режима (Стандартен,Музика,Кино,Спорт,Игра)
5 звукови режима

Функции
USB Hub Не
Аудио кодек AC3 (Dolby Digital), EAC3, HAAC, AAC, Mpeg, MP3, LPCM
Intelligent Sensor Дa
Страници телетекст 1 000 страници
Wi-Fi/DLNA Не/DLNA Certified (Wired)
USB 2.0 Да
USB 2.0 - Снимки JPEG
Smart Energy Saving Plus Дa
SIMPLINK (HDMI CEC) Дa
DVR Ready Не

Страничен панел
CI Slot 1
USB 2.0 1
Изход за слушалки 1
HDMI вход 1

Заден панел
RF вход 1 (T/C) или 2 (T/C, S2) или 1 (T2/C)
AV вход Компонентен
Scart Full 1
Компонент (Y,Pb,Pr) + звук 1
RGB In (D-sub 15pin) - PC 1
PC Audio вход 1
Изход за слушалки 1
Digital Audio изход (Coaxial/ Optical) 1(Optical)
HDMI вход 2
LAN 1
VLADO66 - майстор
hidrazin написа:
Ако те слушам трябва да си зазидам единия прозорец :lol:
И какво от това? Поне ти остава още един прозорец. :lol: При мен е по-сложно. Имам само вратопрозорец и точно там
трябва да сложа телевизора. Пък е 55 инча. Та оставам само с врата и без прозорец. :lol: Не че ще го зазиждам, ама все едно,
че го няма. Пък и не ми и трябва толкова. И без това през по-голямата част от годината съм пуснал ролетните щори.
Друго ме е яд - дадох 80 лв. за изхвърляща стойка, защото за прозореца няма къде да го хвана. :-D
А в магазина ми изглеждаха прекалено големи 42-ките...
Хич не е голям. Такъв малък подарих на майка ми. Стана ми неудобно - аз си взимам 55" пък тя какво? Да си гледа на 21"SONY Trinitron
на преклонните 19 години? Е, на времето беше почти върхът на сладоледа. Ама на времето.
Вече предлагат това http://www.youtube.com/watch?v=44-4SPIFB6I ,така че скачай :-D
hidrazin - майстор
Вече предлагат това http://www.youtube.com/watch?v=44-4SPIFB6I ,така че скачай :-D
[-X Все още не го предлагат. Пък и за сега не е толкова голям като прозореца - само 46" и е с ниска резолюция.
Иначе е около сантиметър дебел и към 4,5 килограма. Няма още цена.
ulieliadi - специалист
Е добре де защо си избираш ТВ по този начин. Винаги можеш да измислиш ново място, но след като го купиш и ако го гледаш отдалеч винаги ще ти е малък :?
infomar
ulieliadi написа:
Е добре де защо си избираш ТВ по този начин. Винаги можеш да измислиш ново място, но след като го купиш и ако го гледаш отдалеч винаги ще ти е малък :?
Е.... всички ме убеждават да си взема МНОГО ГОЛЯМ телевизор. А бе неща бре хора. :lol: Искам 32 инчов и толкова. Ще го гледам от два метра и половина дистанция и нишата в която ще бъде е с ограничени размери.
LG - то LG 32LS5600 става ли или и те не са стока... :?
Казвайте, че утре отивам да го купувам. Какво да чакам още двадесет дена....да настъпи краят на света ли?
Johny - майстор
tysonlkr написа:
Я дайте мнение за ТВ-тата с възможност за браузване в интернет които се предлагат. Стават ли или са просто излишни екстри, които не си заслужават :?
Имам го и съжалявам. Не че не работи, но лично за мене е излишна екстра, която струва пари. Може да си пускаш клипчета директно от YOU TUBE /единственото, което за мене си струва/, разни сайтове на Сони с регистрация т.н. Абе не е лошо, ако го ползваш, но да си играя с дистанционното, за да напиша какво ми трябва е досадно: http://youtu.be/lsmXLGKdkW4
VLADO66 - майстор
Става щом този размер ти харесва.НО-задължително да ти докарат НЕРАЗПЕЧАТАН кашон,да го отворят пред теб и да го пробват.Казвам го това защото има вероятност да ти пробутат работила Х-часа мостра.

Тема "Съвет за LED телевизор до 32 инча." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: