• 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 62
Всички въпроси за вилата.
stiv1961 - майстор
Вчера започнах тавана. Много блъскане, ей. Сам самичък- качвай се, слизай, качвай се, слизай, останах без крака и ръце :cry: . Ама съм инат, до Коледа трябва да съм готов. Жената вика ,, Почини си малко, а докато почиваш направи една скара, ама от твоята"....... и аз какво да правя...... действам :). И ...... моля модераторите да сменят заглавието на темата на ,, Кулинарен център ,, Наздраве", че аз нещо не мога :?

Прикачен файл

241120121961.jpg

Прикачен файл

241120121962.jpg

Прикачен файл

241120121963.jpg

Прикачен файл

241120121964.jpg

Прикачен файл

241120121965.jpg
jekasus - майстор
Заглавието ще го смениш от първия си пост на темата.
Скарата за гипскартона я направи двойна.
И тая скара да не с лед осветление :lol:
bulhomes2 - майстор
Май трябва наистина да се смени заглавието. Щото асоциацията ми с барбекю е за нещо на открито. Стив, сега е добре покрай него, ама лятото няма ли да е жега вътре?
stiv1961 - майстор
jekasus написа:
Заглавието ще го смениш от първия си пост на темата.
Скарата за гипскартона я направи двойна.
И тая скара да не с лед осветление :lol:
Не мога да го сменя/ или не знам как :? /. В първите ми постове в темата отдолу няма прозорче ,,промени"
Скарата ще е двойна, а другата скара е с осветление ,, дъбови цепеници" :-D
bulhomes2 написа:
Май трябва наистина да се смени заглавието. Щото асоциацията ми с барбекю е за нещо на открито. Стив, сега е добре покрай него, ама лятото няма ли да е жега вътре?
До едната врата има отвор 0.80 х 190 см. където е барплота, а от другата страна ми е басейна/ на втората снимка отдясно на вратата/. Лятно време той ще е отворен, пък като отворя и двете врати смятам, че ще става течение- те са срещуположни и посоката е север/ юг. Ще видим, да дойде лятото :cool:
ZMeyGorianin - майстор
Как не ми се иска тези греди на тавана да ги скриваш под разни "картони"! Не става ли да наковеш вагонна шарка между тях-нали е битово помещение все пак?
VLADO66 - майстор
И тия дърти керемиди като прокапат/дано не :) /,тавана ще стане на дюшеци.
stiv1961 - майстор
ZMeyGorianin написа:
Как не ми се иска тези греди на тавана да ги скриваш под разни "картони"! Не става ли да наковеш вагонна шарка между тях-нали е битово помещение все пак?
Тавана ще е с ОСБ 11 мм, гредите са стари и доста опушени/ преди там правехме компоти, варил съм ракия :) /, та искам да ги прикрия.
VLADO66 написа:
И тия дърти керемиди като прокапат/дано не :) /,тавана ще стане на дюшеци.
Владо, сградата е на 30 и кусур години, до сега проблем с теч не е имало. Септември месец извиках приятел и тогава подменихме 15- 20 керемиди, които го съмняваха, че са си изпяли песента. Къде сега такива керемиди, поне са 40 годишни :)
stenmark - специалист
Стенли това cd в чупката не трябва де е там.Там ти се събират плоскостите т.е.трябва да имаш в края на двете равнини,а не където се събират.
stiv1961 - майстор
А бе знаех си, че има нещо гнило точно в чупките :? Мисля да хващам плоскостите с винтове 3.9х35, като ги завивам малко под ъгъл мисля, че ще хванат за ЦД- то.
VLADO66 - майстор
Няма ли да свърши тази страница че само тая скара ми е пред очите :-D
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 62

Тема "Кулинарен център „Наздраве”" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: