• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте, имам проблем ...идваха някакви майстори но май и те нищо не направиха, защото когато изключа парното (то е на ток) или намаля тенпературата под 16 градуса от термостата радиаторите в баните и тоалетните (3 на брой) започва да тече вода от тях, от самите кранчета и само си сабирам вода ... може ли някой да ме насочи какъв е проблема, защото явно няма голяма полза от майстори ... благодаря
VLADO66 - майстор
Сигурно салниците са протекли.Сваляш ръкохватките и натягаш гайката отдолу/ама не много,само колкото да спре теча/.
filmatoplo - майстор
:wink: Виж Владо майстор -пък от него има полза :-D .
VLADO66 - майстор
filmatoplo написа:
:wink: Виж Владо майстор -пък от него има полза :-D .
Филме грешиш-аз съм шеф на майсторите и за това си падам малко пенкилер/за да не си мислят че могат да ме будалкат за щяло и нещяло/ :-D
naskov - майстор
Това е нормално за китайските кранчета. Просто трябва смяна с нови маркови :wink:
kok - специалист
:shock: грейтисъ с парно на ток пък сти сложили йофтини кранчета
To problema e che kato se opitam da gi spra tezi radiatori...te sa v banqta i gi zavyrtq do krai i tekva edna voda..i to topla neznaino ot kyde ...i razbira se..nali ne razbiram i neznam kakvo da napravq
VLADO66 - майстор
Сваляш пласмасовите ръкохватки и отдолу ще ти се покаже една гайка-трябва да се натегне леко по часовниковата стрелка.
Da, tova da, no kak da namalq da ne greqt tolkova, zashtoto ako ne se nategne do kraq krancheto za da e na max, teche ...daje nemoje lekko da se namali ..
LazarGanev - "Велик майстор"
Където е текло, пак ще тече, само смяна с качествени!
  • 1
  • 2

Тема "Вода от кранчетата на радиатора" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: