Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Благодаря за съветите, но все пак да кажа че това не е на 100 процента как ще изглежда вътре това са хрумвания на архитекта. На етажа ще има баня просто не показана едната тоалетна е с баня, а това в килера е само тоалетна. Кухнята може и да не бъде така замислям се за кухненски остров, а там където е телевизора , под стълбата ще има цветя най вероятно тъй като е добре осветена. Колкото до колоната на мен ми харесва и мисля че ако се направи нещо дизайнерско ще изглежда доста добре. Има още неща за до оправяне надявам се да стане добре накрая :)
vladtod - специалист
Ди ева архитекта, трябва да си наложиш твоето мнение а не неговото. Как ще сложи вратата на тоалетната до главата на жИната на втория етаж /шегувам се/ ама за мен не е нормално. Иначе за шума от летището той просто не съществува от както забраниха руските Ил,Ту ...т.н. а и е на 5-6 км перпендикулярно на града, но в предвид големите прозорци тройката е желателна.
VLADO66 - майстор
Тъй като долната тераса е неподходяща за весели компании,може да се помисли на горната да се направи навесче под което да има кухненски остров с барбекю.И една външна стълба до терасата.
Tsilkov - майстор
Аз това се чудех горната тераса използваема ли е :? . Ако използваема мисля ще трябва да се повдигне малко нивото на втория етаж защото пластовете на използваем покрив са доста и ще се получи голямо стъпало спрямо етажа :| .
VLADO66 - майстор
Tsilkov написа:
Аз това се чудех горната тераса използваема ли е :? . Ако използваема мисля ще трябва да се повдигне малко нивото на втория етаж защото пластовете на използваем покрив са доста и ще се получи голямо стъпало спрямо етажа :| .
Това е задължително :wink:

Тема "Къща в Средиземноморски стил" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: