От мобилни телефони до цифрови камери
velas - специалист
Хм...аз имам (досега) перфектни отношения със съпорта на Самсунайците. Няколко подобрения в менюто за сат'лита на телевизора са мои... :cool: На всеки мой имейл ми благодарят за направените предложения... и са описани точно кои...не е рИбот да врАща благодарности...

Кефи ме, че на 2 седмици има нов ъпдейт...явно се работи...а и аз чакам още мои подобрения да "вкарат". :-D

Ееееех, ако мога да се уредя за бета-тестер...да ми пращат 50' телевизор преди да излезе на пазара...ще почерпя всички... :partyman:
teon - специалист
Chefo77 написа:
Досега обаче мога да кажа само суперлативи за техниката на LG, която съм имал и имам.
...имах един tv Goldstar...бая дефекти даде и то различни...по тая причина за мен марката е най-отдолу в списъка...
hidrazin - майстор
Щом е бил Goldstar трябва да е произведен някъде миналия век - не по-късно от 1995 година.
Какво общо има със сегашните телевизори?
:partyman:
teon - специалист
...из тия години някъде беше произведен...за общото не знам ,ама като береш ядове- оставаш с лошо впечатление за марката :evil: ...че аз 'Темп' имах навремето от тея с ламбите - по-малко се разваляше :o ...
...да не спамим повече темата...
velas - специалист
Е, то затова Goldstar се е обединила с Lucky... за да са щастливи всички с по-качествената техника. :wink:

Тема "Съвет за LED телевизор до 32 инча." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: