• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
професионал - специалист
Впрочем добре да се знае, че дори и без основание може да се върне всяка стока закупена от Лидъл, освен хранителни продукти, в рамките на един месец датата на покупката!
nikolaytatarov - специалист
Колеги каква цена е винтиверта на Лидел 18 волтовия
Stefan_62 - майстор
nikolaytatarov написа:
Колеги каква цена е винтиверта на Лидел 18 волтовия
Порови се малко из темата де, преди да питаш. :lol:
biolander написа:
hakama написа:
PABS 18 A1 (20N.m) - колко струваше? :idea:
60 левчета
Благодаря за отговора,днеска го гледах не изглежда зле направен,дори сравнен с някои маркови изработката е по добра,не забелязах да има биене както бе споменато по назад ,тук при нас е на цена 70 евро:? ,при нас имам предвид Испания.
bulhomes2 - майстор
Гледам някакъв уред за почистване с ултразвук. Дали ще изчисти един клеясал карбуратор?
Stefan_62 - майстор
nikolaytatarov написа:
Благодаря за отговора,днеска го гледах не изглежда зле направен,дори сравнен с някои маркови изработката е по добра,не забелязах да има биене както бе споменато по назад ,тук при нас е на цена 70 евро:? ,при нас имам предвид Испания.
Наистина е скъпичко при вас/в Испания/ :? излиза на двойна цена :shock:спрямо тук . Ако си мераклия за него поръчай на някой познат да ти го вземе когато го пуснат, пък като си дойдеш вакнция ще си го получиш. :lol:
Не, просто за тези пари ще мина на нещо по добро.Не е лоша машинката но за тази цена имам избор и на други марки.
nanobanano - специалист
Еми тука бият на криво и са по-евтини защото идват дефектните бройки от там :) Това не пречи да са пълноценни инструменти.
Направи ми впечаление в магазина ,че като се опитам да стисна патронника и я спирам,а съм правил подобно нещо с блекендекер и хитачи и не се получава ,явно няма толкова сила,проверих батерията показа пълна.
Stefan_62 - майстор
nanobanano написа:
Еми тука бият на криво и са по-евтини защото идват дефектните бройки от там :) Това не пречи да са пълноценни инструменти.
Ами всичко си е до късмет. Както писах по напред рових, рових и си избрах един, но биене няма никакво и на двете скорости.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: