• 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
nikolaytatarov написа:
Направи ми впечаление в магазина ,че като се опитам да стисна патронника и я спирам,а съм правил подобно нещо с блекендекер и хитачи и не се получава ,явно няма толкова сила,проверих батерията показа пълна.
Ако е електрически и марков, а не на батерия сам съгласен, че няма да спре като стиснеш патроника , но каквато и марка да е на батерия, не съм съгласен, че като стиснеш патронника няма да спре. Прави разлика м/у силата на тока когато е на батерия и когато е с директно захранване.
Chefo77 - майстор
Ооо, адаш, много сгреши!
Нямаш никакъв шанс да спреш акумулаторен винтоверт от каквато и да е по-нормална марка, освен ако батерията не е каталясала тотално. Не отвертка, говорим за винтоверт. Не знам какви винтоверти си ползвал досега, но даже Парксайда не мога да го спра, какво остава за машинки, които правят повече от 18 НМ въртящ момент ...
torbalan - Дървен философ
Па аз моя бош го спирам без проблем...
Chefo77 - майстор
torbalan написа:
Па аз моя бош го спирам без проблем...
Ти ташак си правиш. Ела спри Макитата ...
Stefan_62 - майстор
Chefo77 написа:
Ооо, адаш, много сгреши!
Нямаш никакъв шанс да спреш акумулаторен винтоверт от каквато и да е по-нормална марка, освен ако батерията не е каталясала тотално. Не отвертка, говорим за винтоверт. Не знам какви винтоверти си ползвал досега, но даже Парксайда не мога да го спра, какво остава за машинки, които правят повече от 18 НМ въртящ момент ...
Адаш може и да греша, но ми се вижда смешно да не можеш да спреш на ръка винтоверт или каквото и да е там на батерия пък каквато и марка да е/ е зависи и от захвата :lol: /. Както казах прави разлика м/у ампеража.
Chefo77 - майстор
Амперажът няма значение, значение има въртящият момент на двигателя (макар че може едното да е функция от другото, не зная). Аз не мисля, че дланта ти е достатъчно мощна, за да можеш да спреш 18 или пък 30 нютонметра ... (на моя).
За да може двигателя да върти - требват си му и ампери и волтове...
EDI - майстор
От моите спирам с ръка 10.8 волтовата МАКИТА, ама БОШ-овския GSR 18-2-Li ще го спра в шестък - чак като ми отнесе меките тъкани и спре до кокала. :lol:
Между другото - в козлодуйския лидъл вчера имаше останали няколко винтоверта...
nikolaytatarov - специалист
Мисля ,че основно зависи от редуктора на самата машинка и мотора,естествено сравнявики машини от едни и същи клас .
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: