Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
shotik - майстор
Никога не съм предполагал,че с носталгия ще си спомням за катаджиите,които преди ме спираха за превишена скорост на такива места,където днес стоя в задръстване.
Последна промяна от shotik на вт ное 20, 2012 8:49 pm, променено общо 1 път.
Найденов - специалист
Лекарят придърпва чаршафа върху лицето на пациента и се обръща към жена му:
-Е, все пак добрата новина е, че състоянието му се стабилизира...
Junak - майстор
Цветан Цветанов пита радио Ереван:
- Искаме Бойко Борисов да го направим национален герой. Какво трябва да извършим?
- Като кой национален герой?
- Ами например като Васил Левски – отговорил Цветанов.
- Е, ами обесете го бе……
MamaMy - майстор
Момче отива при баща си с въпрос:
- Тате, може ли да се пресича улицата на червено?
- Може, обаче има едно условие. Трябва и двете ръце да са ти вдигнати.
- Това пък защо?
- За да може после в моргата да ти свалят по-лесно тениската!

Прибира се момиченце от училище и казва:
- А днес рисувахме мама!
- Но нали и миналия път рисувахте мама! - казва майката.
- Еми, то щом влезе учителя и веднага вика:
“Рисувайте, вашта мама!”

Малко момченце пита приятелчето си:
- Пешко, твойте родители плашат ли се от анимационните филмчета, бе?
- Не, разбира се.
- А моите се плашат, щом почне някое анимационно филмче и бягат в спалнята, завиват се през глава и се тресат от страх!

Жена към мъжа си:
- Тоя малкия на снимката виждаш ли го? Ей тука отзад вдясно? Да? Значи, довечера в шест отиваш да го прибереш от детската градина

Леля казва на племеника си, който се криви пред огледалото:
- Когато бях малка, татко казваше, че ако се кривя пред огледалото, цял живот ще бъда грозна.
- И какво искаш сега, лельо? Била си предупредена навреме…

- Защо играеш с най-непослушните деца от квартала?
- Защото на послушните не им дават да играят с мен!

- Къде е синът ви?
- Отиде в града.
- Кога ще се върне?
- Не зная. Всичко зависи от съдиите.
Lazy_666 - специалист
Седи си един композитор вкъщи. Работа няма. Пари няма. Криза… И изведнъж телефонът му звъни. Обажда му се един приятел режисьор:
— Трябва ми тема за финалните надписи на филма. Ще праснеш ли нещо простичко? Премиерата ми е след две седмици, помогни ми, че съм на зор!
— Нямаш грижа! Кажи ми само за какво е филма, да не се изложа с музикалната тема?
— В него изобщо няма музика! Темата ми трябва само
за титрите. Представи си: от сухо дърво се отронва лист и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, и в момента, в който стига до земята — започват твоята тема и надписите.
...

— ОК. След седмица ще съм готов!
И гладният композитор сътворил неимоверно красива, дивна музика — направо за "Оскар". Пратил я на режисьора.
Той му благодарил и го поканил на премиерата…
Отива композиторът — залата празна. Само на балкона седят възрастна двойка — и двамата над 80-годишни.
Ясно, мисли си композиторът, драмата вече не е на почит, само възрастните ги интересува.
Седнал, светлините изгаснали и започнало…
На фона природата младеж в самозабрава чука мадама с огромни цици, като баскетболни топки.
След това дошла нова двойка, разменили се… После - негри, куци, сакати, зайци — екранът вече не ги побира!
След това притичало и едно кученце!!! Първо оправило всички, след това всички оправили него…
И тук камерата показва в едър план сухото дърво, листото се откъсва и с бавен зигзаг пада на мокрия асфалт, звучи неземна, дивна музика и започват надписите.
Светват лампите…
Композиторът седи в шок, червен като домат от срам.
Мисли си "Мамка му и режисьор, как ми услужи! Какво ли ще си помислят хората сега за мен!" Става от мястото си и с тази мисъл тръгва към изхода и забелязва, че възрастната двойка седят в прединфарктно състояние, и го гледат…
Той не се сетил да им каже нищо друго освен:
- Музиката е моя!…
А те, продължавайки да гледат със стъклени очи празния екран, му отговарят:
-… А кученцето е наше.
dadko - майстор
Една блондинка участва в конкурс с награда 1 млн. евро. Задават й следните въпроси:

1) Колко години е продължила Стогодишната война.
а) 116
б) 99
в) 100
г) 150
Блондинката пропуска въпроса. Следващ въпрос:

2) В коя страна са измислили панамската шапка?
а) Бразилия
б) Чили
в) Панама
г) Еквадор
Блондинката иска помощ от студентите на Държавния университет

3)През кой месец се отбелязва Октомврийската революция?
а) Януари
б) Септември
с) Октомври
д) Ноември
Блондинката иска помощ от залата.

4) Как е малкото име на крал Георг 6_ти?
а) Алберт
б) Георг
с) Мануел
Блондинката вади гадателски карти.

5) От кое животно произлиза името на Канарските острови?
а) Канарче
б) Кенгуру
с) Тюлен
г) Плъх
Блондинката излиза от играта.

А сега, ако ти се имаш за умен/а и се смял/а над блондинката, то прочети правилните отговори

1) Стогодишната война е продължила 116 години от 1337 до 1453 година
2) Панамската шапка е измислена в Еквадор.
3) Октомврийската революция се отбелязва през ноември.
4) Името на крал Георг е Алберт. Той си го сменя през 1936 година.
5) Името на Канарските острови произлиза от тюлена. Латинското название на островите Insukaria Canaria означава остров на тюлените.
galin56 - специалист
По първи въпрос точно това си мислех, че той не е толкова лесен защото войната е продължила 116г. и това го знам, за другите 4 въпроса не се усетих че са подвеждащи.
sto64 - специалист
5) Името на Канарските острови произлиза от тюлена. Латинското название на островите Insukaria Canaria означава остров на тюлените.

Тука пише друго,кое е вярно?

Канарските острови (на испански: Islas Canarias) са архипелаг в Атлантическия океан и една от автономните области на Испания. Разположени са на 100 км от брега на Африка и са испанско владение от 1405 г. Името им идва от порода кучета селектирана за охрана на каторжници. Според легендата на коренните жители на връх Тейде живее бога, родител на седемте острова. Сянката която Тейде хвърля е 200 километра на вътре в океана. Площта им е 7273 кв. км. Най-големият остров и най-населеният (Тенерифе). Най-голям град е Лас Палмас де Гран Канария. Изградени са от базалт. Тропически климат и растителност (банани, цитрусови, лозя, тютюн). Важна транзитна база (пристанището на Санта Крус де Тенерифе и Пуерто де Лас Палмас).
Krass - майстор
http://otvet.mail.ru/question/8824325/

Абе, хранили са кучетата с тюлени :wink:
batkotony - специалист
Айшето отишла на лекар с болки в корема. Прегледал я човекът и поставил диагноза:
- Гастрит на нервна почва.
Прибрала се тя у дома и Манго от вратата я пита:
- Какво ти е ма, Айше?
- Какво ми е, какво ми е. Аз като ти викам:
- Недей на камъниту, ти - на камъниту. И сега - ГЪЗ ТРИТ НА НЕРАВНА ПОЧВА.
:-D :-D :-D

Тема "Вицове" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: