Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
Гост
.....

Прикачен файл

LED_dining_room_table_3.jpg
....
LED_dining_room_table_3.jpg (78.58 KиБ) Видяна 17040 пъти

Прикачен файл

LED_dining_room_table_5.jpg
.....
LED_dining_room_table_5.jpg (48.11 KиБ) Видяна 17040 пъти

Прикачен файл

LED_dining_room_table_6.jpg
.....
LED_dining_room_table_6.jpg (37.42 KиБ) Видяна 17040 пъти
masteradmin - майстор
Да доста идеино, скоро с Osiris ще пуснем светодиоди в магазина. Лесно и ефектно.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:40 am, променено общо 1 път.
Стефан - майстор
Извинявайте, но аз такива неща съм правил още като дете в клуб "Сръчни ръце". Това са детски работи. Учудвам се, че Ви харесват!
Гост
Втората снимка не е в довършен вид. На третата снимка се вижда, че от долната страна на стъклото е залепено фолио.
Duke_BG - специалист
и аз отначало си помислих че е доста грозно с тия кабели , но като се загледах това на третата снимка е долната страна на плота - светодиодите се вкарани в отворите
Osiris - специалист
Да стъклото може и да е мат или за да е по леко може да се ползва и плексиглаз опал или нещо подобно :? иначе е ефектно може и картинки да се рисуват с различни цветове
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 12:39 am, променено общо 1 път.
masteradmin - майстор
като гледам името явно е от англииски сайт но липсват още 3 снимки ако може и тях да ги видим....
Много отдавна ги имам тези снимки и не помня точно от къде съм ги сваляла. Но сега когато видях че тук слагате различни ,интересни идеи реших че може на някой да му хареса и тази маса. А за фолиото ,доколкото виждам от едната снимка е от това огледалното. През деня е огледало , но на тъмно когато се пуснат светлините то прозира.

Тема "Светеща маса" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: