• 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 244
Всичко за дърводелството
juvigy - специалист
Аз пък ти препоръчвам да си вземеш Макита или Бош профи серия втора употреба. Прерови продавалника - има добри оферти.
$64EN - специалист
И фестул имат специален шаблон за такива сглобки, но дори не съм си и мечтал да питам колко струва :lol:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BSBK10SdwQM[/youtube]

edit:

Още едни клипче за тази сглобка.

Тук нещата изглеждат доста опростени.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pFH80GOhPow[/youtube]
Последна промяна от $64EN на чет ное 29, 2012 12:44 pm, променено общо 1 път.
stepoff - специалист
Попаднах на ето тази оферта:
http://www.harald-nyborg.dk/p8092/bosch ... of-1200-ae
BOSCH POF 1200 AE
цената е 150 лв.

Ще се ползва само в домашни условия.
Значителна ли са предимствата на BOSCH POF 1200 AE пред Budget BER 1300 ( http://www.praktiker-online.bg/product/ ... r1300.html )
В момента съм в Дания и Боша е на тази цена.
колко е добра офертата,оставям знаещите да споделят.
Поздрави!
griffin - майстор
Пич тоя бош не го земай вземи следващия модел 1400 немците се оплакват че има проблем с потъването.
stepoff - специалист
griffin написа:
Пич тоя бош не го земай вземи следващия модел 1400 немците се оплакват че има проблем с потъването.
Следващия (1400) е доста над бюджета. Какви са отзивите за Budget? Имали оплаквания?
EDI - майстор
Аз съм с БЮДЖЕТ 1020 ватовия, към 60-70 лева струваше, даже и комплект фрезери към него имаше.Никакви проблеми с него нямам, монтирал съм го на маса и го тормозя яко.Въртя таблени фрезери с Ф към 50, въпреки, че забраняват това упражнение с тази фреза.Справя се без проблем.Бях решил да го сменям, но се отказах, работи си вече 3-4 години.Някой от колегите се оплака, че имал проблеми с бутова за застопоряване на вала, ЧЕФО 77 май беше.Та, каквото ти се падне при тези марки.Някои колеги си купиха по-мощния, да дадат отзиви как е.
griffin - майстор
Ако ще се ползват големи фрезери по мощен и по възможност с константна електроника имам Скил на маса и се озорва с фрезера за бисквитките (пуснат на ниска скорост разбира се :) ) големия бош не го усеща а разликата в мощността според книжките им е 200вата :-).
Тани - модератор
Не е само тези 200W ! Нали знаеш, че "китайските" ватове не са чак толкова мощни като немските и японските :lol:
griffin - майстор
Тани и двете машини са китайски, на скила с сигурност така пишеше а на боша сега ме марзи да слизам до долу ама или китай или тайланд или индонезия някъде в региона беше правена и тя. Като работа с боша на ръка ми е много по удобен въпреки че е по голям и по тежък просто механизма за потъване е с обърнато действие и вече не се боря за да накарам фрезата да потъне и да се застопори там а се съсредоточавам повече в воденето. До тук боша прави и по чисти срезове с калпави(подчертавам калпави фрезери - че сам си ги заточвал сам отколкото скила с нови) каква е разликата един господ я знае но не горя толкоз материала колкото с скила.
stepoff - специалист
griffin написа:
Тани и двете машини са китайски, на скила с сигурност така пишеше а на боша сега ме марзи да слизам до долу ама или китай или тайланд или индонезия някъде в региона беше правена и тя. Като работа с боша на ръка ми е много по удобен въпреки че е по голям и по тежък просто механизма за потъване е с обърнато действие и вече не се боря за да накарам фрезата да потъне и да се застопори там а се съсредоточавам повече в воденето. До тук боша прави и по чисти срезове с калпави(подчертавам калпави фрезери - че сам си ги заточвал сам отколкото скила с нови) каква е разликата един господ я знае но не горя толкоз материала колкото с скила.
Смятам че говориш за 1400 ватовия. Правилно ли?
Какъв е проблема с потъването,неразбирам !?
  • 1
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: