Мечтата на всяка домакиня
VLADO66 - майстор
Хубавите плаотове имат водобран :wink:
schuldiner - майстор
Владо, ти нали си виждал как се вгражда мивка в плот? Ами там кви лайна стават... Баш си е да не се мокри, че вафлата се надува, не е работа.
Дълбоко съм убеден, че мивката трябва да е по-ниско от плота, без кант. Вкъщи мивката ми е експериментална (от 6 години) - плоскости от гардероб, облечени с теракота. Шибаните фабрични плотове не позволяват оттичане на водата от плота в мивката - дейба и инженерите смотани....
VLADO66 - майстор
Става въпрос че под заоблената страна има удебеление което не позволява водата която се разлива на плота да мине през челото и да стигне до долния ред шкафове.
VLADO66 - майстор
Става въпрос че под заоблената страна има удебеление което не позволява водата която се разлива на плота да мине през челото и да стигне до долния ред шкафове.
cybersas - специалист
schuldiner написа:
Владо, ти нали си виждал как се вгражда мивка в плот? Ами там кви лайна стават... Баш си е да не се мокри, че вафлата се надува, не е работа.
Дълбоко съм убеден, че мивката трябва да е по-ниско от плота, без кант. Вкъщи мивката ми е експериментална (от 6 години) - плоскости от гардероб, облечени с теракота. Шибаните фабрични плотове не позволяват оттичане на водата от плота в мивката - дейба и инженерите смотани....
Навсякъде където режа такъв плот (мивка, котлони), снадки на плота ако е под ъгъл - мацам обилно със силикон - поне 2 пъти и засега нямам проблеми. Отделно мивките си имат уплътнение, т.е. ако си я монтираш правилно и уплътнението легне върху плота около отвора - пак не би следвало да пропуска.
schuldiner - майстор
cybersas написа:
schuldiner написа:
не позволяват оттичане на водата от плота в мивката
ако си я монтираш правилно и уплътнението легне върху плота около отвора

Тема "Какво е с ТУП и без ТУП" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: