Ааа, всеки с мнението си.Няма по-добър материал от медните тръби за работа.Освен неръждаемите 

gogo7777 написа:apel написа:Кои са другите читави фирми за заваръчни инструменти освен Ротенбергер?Ха ха , че кой ти каза. Тая фирма е на последните места. Дават я за пример......боже колко мъка има по света
В нашата хубава страна има поне 500 души, които ще ти направят припой за дадената цел и ще си доволен
.
 Къде във въпроса видя че се търси припой?
   Къде във въпроса видя че се търси припой? . Припой се е правило и ще се прави винаги у нашата скромна страна. Сертификати за достоверност няма.....знаеш защо
 . Припой се е правило и ще се прави винаги у нашата скромна страна. Сертификати за достоверност няма.....знаеш защо  . Аз от своя страна може ли да ти отперя един въпрос
 . Аз от своя страна може ли да ти отперя един въпрос  . А именно какво се съдържа в припоя (най- общо казано)? Как се постига адхезията при спояването? А на въпроса за 500-те, ще ти кажа, че съм един от тях (дано не прозвучи гротеско)
 . А именно какво се съдържа в припоя (най- общо казано)? Как се постига адхезията при спояването? А на въпроса за 500-те, ще ти кажа, че съм един от тях (дано не прозвучи гротеско)  .
 . Не мисля че си натрапваш мнението.Просто не видях отговор който да помогне на хората които четат.Колегата "apel" беше попитал за инструменти на Ротенбергер а му отговаряш......
 Не мисля че си натрапваш мнението.Просто не видях отговор който да помогне на хората които четат.Колегата "apel" беше попитал за инструменти на Ротенбергер а му отговаряш...... 
  ;бисмут;олово;цинк;никел;желязо;силиций;манган и т.н.
 ;бисмут;олово;цинк;никел;желязо;силиций;манган и т.н. и като такъв трябва да приемаш и други истини за материята
  и като такъв трябва да приемаш и други истини за материята  . По-горе писах за надписите по опаковките. И кво като ти дадат сертификат за състава и не упоменават кадмия (има го във всички припои с точка на топене по-ниска от 900 градуса). Въпреки, че не ти се вярва нямам намерение да споря по тоя въпрос
 . По-горе писах за надписите по опаковките. И кво като ти дадат сертификат за състава и не упоменават кадмия (има го във всички припои с точка на топене по-ниска от 900 градуса). Въпреки, че не ти се вярва нямам намерение да споря по тоя въпрос  . Припоя е твърд разтвор на два или повече метала.....фосфора не е метал, така, че помисли
 . Припоя е твърд разтвор на два или повече метала.....фосфора не е метал, така, че помисли  . С добри чувства приятел да не се засегаш
 . С добри чувства приятел да не се засегаш 
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: