• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
batkotony - специалист
Ааа,мани,мани,направо се овъртях...ама всичко завърши с хепиенд.Вече я сглобих и съм приятно изненадан от стабилността на иначе афиф-изглеждащите чаркове.Тези дни ще я понапъна с нещо,ще видим какво ще измисля... :-D
ПП.@marmoz,имаш едно пиене от мене... :partyman:
marmoz - специалист
Абе нее е много стабилна като сложиш детаил по дълъг от 80 см.Аз слагах едни ПДЧта 20/160 см и като натисна от единият краи отлепят краката от дугия,маи ще слагам някви планки за пода... :-D ,ама за 25 лв си е направо изстрел в десятката :)
EDI - майстор
Е, ще подпираш от другата страна.
batkotony - специалист
Още 25 кинта и готово... :-D
marmoz - специалист
EDI написа:
Е, ще подпираш от другата страна.
А бе не подпирах ама слагах 1 крак върху средната преграда :-D
batkotony написа:
Още 25 кинта и готово... :-D
Знам аз,че с 2 маси ще стане супер,ама как да го обясня на жената :-D
colyo - специалист
Преди час минах покрай един от бургаските Лидъли и беше пълно със стойки за дрелки.
pavkatay - майстор
И аз снощи ходих за бира и си купих и винтоверта. Малко е по-грубичък и неудобен в ръката, но мисля, че за по-фини операции ще върши работа. А и колеги го ползват в цеха и казват, че е добър като за тези параметри.
ulieliadi - специалист
При нас пък имаше днес 6 винтоверта :? Явно не ги харесват много :roll:
bulhomes2 - майстор
pavkatay написа:
И аз снощи ходих за бира и си купих и винтоверта...
Е т'ва е майстор :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :partyman:
ralev - специалист
Оказа се че истинските разпродажби са в Практикер, разпродажбите не се обявяват, пускат единични бройки и мостри на супер цени. Днес грабнах това http://www.onlinemashini.bg/taker-elekt ... 5-ead/2159 за 84лв беше мостра . Имало водоструики от 1100 за 300лв прободни триони винтоверти, в Б-с остана една колонна бормашина от 800 за 230 с козметични забележки. Работата е който свари и превари
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: