От мобилни телефони до цифрови камери
colyo - специалист
Подарявам 60-70 плочи. Доскоро пазих една антика "Хармония-радиола" (196 и някоя)грамофона пълен автомат с функция джубокс(10 плочи една след друга) ама племенницата ми счупи игличката и като не можах да намеря подарих уреда на един комшия.
hidrazin - майстор
soton написа:
това дето е в ибей е някаква грешка - аз съм купувал ортофонска доза за 50 лв,а ти какви дози имаш и колко им искаш?
По-точно ти си в грешка. Не знам какво точно си купувал за 50 лева? :lol:
http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid= ... &_from=R40
Имам една стерео почти като тази, само дето отдолу е с ламаринка, а не пластмаса:
Ortofon SPU
И една моно, като тази. Ако погледнеш на снимката за тази цена се продава само външната част с буксата. Отдолу няма доза. :-D
http://www.ebay.com/itm/Ortofon-SPU-G-h ... 416ebda43d
Не им искам нищо. пък и трябва да ги открия къде съм ги потопил. :-D
:partyman:
hidrazin - майстор
colyo написа:
Подарявам 60-70 плочи. Доскоро пазих една антика "Хармония-радиола" (196 и някоя)грамофона пълен автомат с функция джубокс(10 плочи една след друга) ама племенницата ми счупи игличката и като не можах да намеря подарих уреда на един комшия.
Имам някакъв интерес. Странното е, че след поста ти няма линк за РМ (лични съобщения). Да не си наказан нещо? :-D
Вероятно е от настройките на профила - забранил си оставянето на лични съобщения.? :?
Та ако имаш за подаряване пиши на лични какви са по-точно. Надявам се моята връзка да е видима. :?
hidrazin - майстор
Към colyo - забранил си в профила си оставянето на лични съобщения. :-D Така че,
никой не може да ти остави съобщения на лични. Това е станало навярно още при регистрацията. Получих ти съобщението,
но няма да мога да ти изпратя, докато не си редактираш профила. Това става като отидеш горе, в дясно на страницата, над датата
има потребителски панел. Кликваш на него и си влизаш в профила. После трябва да промениш следната настройка:
http://s018.radikal.ru/i520/1212/45/45dcf2b0b668.jpg
При теб може да е на английски, пак според настройките ти но отметката е на същото място. Езика пак от там може да го смениш.
Ама предполагам, че ще можеш да го направиш. Нали си успял да си сложиш все пак аватар?
Иначе просто исках да попитам поне какъв стил са останалите плочи?
Извинявам се на останалите за офтопика !!!
colyo - специалист
До скоро си получавах лични съобщения. Наистина трябваше да сменя настройката, а как се е променила.......нямам представа. Плочите са най-различни: от хуморески до класическа музика. В момента не са до мен, за да ти цитирам заглавия, а и не съм сигурен точно какви останаха.
QuietStep - специалист
torbalan написа:
QuietStep написа:
torbalan написа:
Имам един Ге Де Рейски грамофон, с игличка дето е много "лека"
Да взема да ти го подаря? :)
Леле...torbalane, нямаше си работата...че за късмет, и жена ми те прочете, и се заинтересува...Още повече, че си имаме и една стопанска постройка, дето си е наумила да я правим къща за гости...:-) Тя веднага си представи...ако е реално предложението ти, ще ме впрегне да озвучавам и там, още повече, че помещението е по-голямо и...А, бе...
Жив-здрав и благодаря за отзивчивостта!...:-)
Съвсем реално е, ама как ще го вземеш не знам... Не е стока за куриер според мен :)

Aз съм в София през работно време, но в уикенда си отивам на село - където съм роден...и след 55 години митарства ще се надявам да склопя очи...при дедите си!
Но не виждам защо да не го пуснеш чрез ЕКОНТ ЕКСПРЕС - поемам разхода, щом става въпрос за такава ценност! Скоро получих и един Акорд Стерео - добре опакован и нищо му нямаше.
Ще ти бъдем (с "половинката!:-) безкрайно признателни, ако тази операция се осъществи и за празниците се наслаждаваме на прекрасната музика и те споменаваме с добрини!:-)
Ето и Е-mail за по-бърз контакт:

lpetrov2004@abv.bg

Всичко най-хубаво ти желая!!
torbalan - Дървен философ
Грамофона е на село в къщата на баща ми, а баща ми в момента е в болница... Не е нещо сложно и опасно, но няма да го пуснат до края на седмицата...

Ако следващата седмица всичко е наред - ще опитам да обясня на баща ми какво да направи за да го пусне по еконт :)

dimitar@npp.bg

Пусни ми един имейл следващия понеделник да ме подсетиш ;)

Притеснява ме малко, че не от най-внимателните и по принцип нещо, което не може да бъде заварено с 4мм електрод, за баща ми е "финна механика" :)
QuietStep - специалист
torbalan написа:
Грамофона е на село в къщата на баща ми, а баща ми в момента е в болница... Не е нещо сложно и опасно, но няма да го пуснат до края на седмицата...

Ако следващата седмица всичко е наред - ще опитам да обясня на баща ми какво да направи за да го пусне по еконт :)

dimitar@npp.bg

Пусни ми един имейл следващия понеделник да ме подсетиш ;)

Притеснява ме малко, че не от най-внимателните и по принцип нещо, което не може да бъде заварено с 4мм електрод, за баща ми е "финна механика" :)

А къде се намира това село? Така ме заитригува, че сам бих му отишъл на гости:-)
Аз съм от Бъзовец, обл. Монтана, общ. Вълчедръм...но все още не съм там постоянно.

Дано всичко е наред с баща ти...То и моят беше на подобен акъл, лека му пръст...но иначе майстор си беше! Сам си прави мотокултиватор от двигател на ИЖ...естествено със здравата помощ от страна на брат ми -беше супер стругар във Ворошилов, после и в Д.Благоев(печатницата).
torbalan - Дървен философ
Село Комарево, област Плевен...

Ако виждаш това, дето си мисля - в центъра на кадъра е къщата на баща ми :)

Тема "Може и да не съм съвсем в ред, но съм си луд по старините:-)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: