• 1
  • 2
Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
didoni_ - специалист
Здравейте,решил съм се да си взема нокия с 2сим карти.Спрял съм се за сега на Х2-02 и Nokia Asha 200.Ако има опит някой с тия двосимовите апарати нека сподели,батерия,издържливост :)
VLADO66 - майстор
Защо Х -музика ли ще слушаш?Прекалено ми е пластмасова-Аша 202 е по-добра,изчакай 206.При ашата 200 има оплаквиния за слаба батерия.
bulhomes2 - майстор
За други двусимови мога да ти разкажа, ама баш Нокиа нямам. Когато си купувах сегашния, Нокиа още нямаха с 2 SIM.
didoni_ - специалист
VLADO66 написа:
Защо Х -музика ли ще слушаш?Прекалено ми е пластмасова-Аша 202 е по-добра,изчакай 206.При ашата 200 има оплаквиния за слаба батерия.
Няма да слушам музика,искам поне 2мп. камера,блутулт и да е с издържлива батерия.
didoni_ - специалист
bulhomes2 написа:
За други двусимови мога да ти разкажа, ама баш Нокиа нямам. Когато си купувах сегашния, Нокиа още нямаха с 2 SIM.
Кажи тогава някой друга марка,като е с 2сим по-бързо ли пада батерията?
VLADO66 - майстор
Ако искаш 2 едновременно активни карти(два радиомодула) не може да разчиташ на издържлива батерия.Виж и моделите на Самсунг(напр. С 3322)
didoni_ - специалист
Не,за какво ми е с 2 радиомодула,докато говоря по едната карта другата е неактивна,това ми стига.И без това няма как да се говори от двете карти едновременно.
bulhomes2 - майстор
Ми пада си. Не мисля, че е от втория сим, а от размера на дисплея, GPS-а и WiFi-то. Аз и говоря много всеки ден. Батерията ми скапва малко след обеда. Имам няколко батерии, зарядни в колата, отделни зарядни за батериите, кабели за връзка с компютъра (пак се зарежда) и пак ми се случва да ми иде да го запратя към някоя стена. Не мога вече да си спомня как беше едно време - да си зареждам телефона само като почне да ми писука. И не е неизвестен китаец - Acer DX900 се казва.
Преди този имах баш си китаец от Метро. Имам спомени, че пак му беше зор с батерията.

Трябва да те предупредя за нещо важно. Когато си взех първия китаец с 2 сим, много се кефих, че вече не се грижа за 2 телефона. Една вечер гледам, че един извади 3 телефона и му зафалих китаеца. Той ме попита: "Не те ли боли главата от него?". Е?!? Цепеше ме много яко, но пък не знаех, че е от него. Та, ако ще трябва да говориш повече - само със слушалки, блутути и т.н...
bulhomes2 - майстор
Владо, нама как и да спомена неприязанта ми към самсунга. Досега съм имал 3 - и трите свършиха преди аз да ги изоставя. А нокиите трудно ще преброя, но всички си работят. Дори и първата ми (май 3310 се казваше). Та поздравления за питащия, че се е насочил към Нокиа.

ПП. А иначе за телевизори за мен Самсунг нямат равни. Даже и в момента гледам такъв, който си купих 1995г (първия собствен :lol: )
  • 1
  • 2

Тема "Каква нокиа с 2 сим" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: