• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 244
Всичко за дърводелството
Тани - модератор
Може да е от всичко - обороти; баланс на шпиндела; биене от лагери (последните две не са едно и също)
nikolson - майстор
Аз съм един от притежателите на 1300 ватовия БЪДЖЕТ от Практикер, но за съжаление не мога да дам отзиви, тъй като още не съм го ползвал по ред причини.Когато това стане, ще направя едно "ревю".
griffin - майстор
На 1200 ватовия механиката за милиметровото регулиране която я има на 1400 ватовия също я има в крака но няма някои чаркове които стигат до горе(самата регулировка) и това създава проблем. Това не са мои думи а гледах какво бяха писали немците за конкретния модел. Поне доколкото успях да схвана от описанията им проблема е че потъването не е плавно а на тласъци.
EDI - майстор
Днес пробвах прахосмукачката ЛАВОР, за която писах преди време, че съм си купил.Включих я към масата на оберфрезата, а самата фреза в контакта на прахосмукачката.Страхотно работи, изсмуква всичко, което пада от детайла.
$64EN - специалист
EDI написа:
Днес пробвах прахосмукачката ЛАВОР, за която писах преди време, че съм си купил.Включих я към масата на оберфрезата, а самата фреза в контакта на прахосмукачката.Страхотно работи, изсмуква всичко, което пада от детайла.
Ами със здраве да си смучеш всякакви гадуриики и да не се тровиш с прахоляци :).
Много ме поблазни с тази прахосмукачка и трябва да преценя дали да не взема и аз една такава, че за фестулска не знам кога ще прежаля толкова спестявания.
EDI - майстор
Доволен съм, вече не вдигам прахолята по бурканите със зимнина :-D ФЕСТУУЛ-ските бая пари.Предполагам, че и тази ще ти свърши работа, няма да те остави.
$64EN - специалист
Магазина от линка със спецификациите, който написа, се оказа много близко и ще отскоча да ги проуча. :) Благодаря ти ЕДИ :supz:
EDI - майстор
За нищо, важно е работа да свършим. :partyman:
stepoff - специалист
С какви фрезери работи BUDGET BER1300? 6 мм или 8 мм. ?
nikolson - майстор
Има цанги и за двата размера.
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 244

Тема "Фреза и оберфреза." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: