• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
torbalan - Дървен философ
Хехе - то менте е ясно какво е...
Пише 200А на етикета, а като го замериш - няма и 100...

А китайско менте е "менте" произведено в китай ;)
idunno - специалист
Всъщност бих предпочел Lorch, но ги няма в БГ.
Менте е стока, която наподобява външно даден оригинал, без да има същото качество, на цена пъти по-ниска оправдаваща качеството на самото менте.Винаги ментето копира първо цвета и формата с който даден оригинал се определя.При заваръчната техника:
1.Червен-Фрониус,Кемпи,Линкълн,Лорх.
2.Жълт -Есаб.
3.Син - Милър.
При ментето няма много know-how има know-copy.
dragozow - майстор
На пазара е пълно с ESAB от ония по 350 лв.
pansim - майстор
dragozow написа:
На пазара е пълно с ESAB от ония по 350 лв.
Много обичам такива " ЕСАБ"
И също много искам всички да си купят от тези хубавите ефтини китайци, от битака или от Хасково, без гаранция с надпис 160А - реални 110-120А
Тъкмо ще има работа за мен - да ги ремонтирам :lol:
dragozow - майстор
Интересно че си ги продават необезпокоявани, от представителството в България едва ли не знаят.
idunno - специалист
Драгозов, това е неволята на търговеца, който продава китайски стоки.Рано или късно и други се ориентират да продават китайски стоки и изведнъж - истинска конкуренция.Нещо непознато за БГ.Как да убедим,че нашето( което продаваме) китайско е по-добро от другото китайско?Гаранция?Съмнявам се,че българинът вярва на тази дума.Сервиз?Българи поправят китайски продукти- брутална картина.Те, китайците са ги направили неремонтопригодни, но българинът ще ги закрепи и ще блесне :-D :-D .Двата ни народа са един за друг просто.
MamaMy - майстор
idunno, усещам доста злоба в мненията ви, както и неприкрит опит за дискредитиране на колегата dragozow. Имам чуство, че в тази тема пишете двама негови конкуренти заедно с gogo7777, които не могат да си продават боклуците. Не се ядосвайте излишно. Китайските стоки не са само черни и бели. Дори и компютъра от който пишете е произведен в Китай. Ако искате да продавате и вие, Започнете вие да внасяте същите по качество и цена. Оплюването по форумите не говори добре за вас нито е в плюс при продажбите ви. :)
gogo7777 - майстор
Имам чуство, че в тази тема пишете двама негови конкуренти заедно с gogo7777
И кое те кара да мислиш така чадо :cool: . В темите изказвам мнение от позицията на професионалист заварчик и дългогодишен практик в сферата на металообработването. Агромаркет, Евромаркет и др. подобни съм им бил КЛИЕНТ и нищо друго. За кйтайската стока знам изключително много и знаеш ли........ не са виновни китайците, а вносителите и търговците. Щото отиват и поръчват по ниския стандарт и вкарат един параход боклуци......И после кво да правя аз като работодател на 15 души бригада и не мога да им купя нещо свястно да работят, защото пазара се напълни с АБСОЛЮТНИ БУКЛУЦИ и стават все по-трудно да се различат. Това стига ли ти или да ти обяснявам още :cool: . Нямам нищо лично към Драгозов. Да е жив и здрав :-D да вкара в магазина и нещо като за мене......ДА Е УБАВО ДА ФАТА ОКО И ДА НОСИ КИНТИ :-D
MamaMy - майстор
Точно за тези инвертори се изказвате доста неподготвени. Преди Драгозов ги вкарваха от Офроуд форума. Иди почети и тогава говори. Хората писали в оная тема не са по-малко професионалисти от теб. Сравняваха ги с всичко друго на пазара.
Аз не бих се изказвал така категорично за нещо което не съм пипал само защото пише нещо на него. И на тоалетните пише жени пък то няма. Само тоалетна си е. Останете си със здраве :partyman:
  • 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: