За да се прекрати дискусията предлагам да сложим моя Транспокет 1500, който някой намекна, че не е кой знае какво до един 150А професионален китайски еквивалент (все някой е собственик на такъв) и започваме с 4мм електроди до тогава докато едния спре.Аз ще дойда с това http://naplavca.ru/oborud/powermax . Пиенето от мене. Загубилия ще купи електродите
torbalan написа:Щото с преписването на известна фирма за заваръчна техника няма проблем.valiopeshev написа:... Чудя се само защо не са преписали табелата на някой оригинален електрожен, ами са писали такива глупости? Толкова ли е трудно това!Предполагам тези неща се продават и в останалата част на ЕС, а от скоро време и тук се усеща някаква защита за потребителя...
На стр. 9 има снимка на табелата на ARC-200 от Драгозов за сравнение.
Ако препишат табелката от някой истински електрожен, рискуват да си навлечат беля от разни комисии за защита на потребителите...
А така, като са написали 14 волта - твой проблем, че не си знаел кото го купуваш, че ще береш ядове...
За да се прекрати дискусията предлагам да сложим моя Транспокет 1500, който някой намекна, че не е кой знае какво до един 150А професионален китайски еквивалент (все някой е собственик на такъв) и започваме с 4мм електроди до тогава докато едния спре.Аз също съм готов да жертвам едно ARC 140 за експеримента, черпя и електродите. Може клипче да снимаме и постнем тук независимо от резултата. Не си мисли че този Транспокет е чудо голямо.