• 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 59
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
torbalan - Дървен философ
Ми аз имам двор, барбекю... Мога да купя пържоли... Червено вино...
Ама съм на 200 км. от София...

Ако решите, че ви се идва - ще импровизираме...

За 4 - 5 души мога и спане в къщи мога да организирам, стига да са съгласни на по походни условия :)

И за повече мога, но вече няма да е безплатно...

п.п.
имам си едно гизми, ама съм го купил да си върша работа с него, а не да се състезавам... така че ще съм само зрител... и ще печа пържолите ;)
idunno - специалист
Добре, дайте да го организираме.Аз нямам проблем с километрите.Електродите не са проблем и достатъчно метал мога да хвърля в буса.Значи трябва място (торбалан предлага такова) и камерка.Всеки идва с това, в което вярва.Подлагаме машините на тотален тормоз, единственото условие е да са от един клас и все пак заварката да е заварка (като отнесе няколко удара с чука да удържи.И ел. таблото да издържи.
Всички, които са навити да кажат/напишат.
idunno - специалист
От един клас имах предвид ако е 150 А значи се допускат от 140 до 160 А.Иначе няма да се разбере,дали амперажите са верн
Subsa - специалист
мога да осигуря шунтове за 300A
аз съм с JASIC - КИТАЕЦ
idunno написа:
Добре, дайте да го организираме.Аз нямам проблем с километрите.Електродите не са проблем и достатъчно метал мога да хвърля в буса.Значи трябва място (торбалан предлага такова) и камерка.Всеки идва с това, в което вярва.Подлагаме машините на тотален тормоз, единственото условие е да са от един клас и все пак заварката да е заварка (като отнесе няколко удара с чука да удържи.И ел. таблото да издържи.
Всички, които са навити да кажат/напишат.
Имам фотоапарат, дето снима видео... И статив имам :)
MamaMy - майстор
И аз мога да дойда. Ще обръщам пържолите ако торбалан го наболи кръста :-D . Заварявам криво с левия крак, ама не е за изпускане да тествам такова разнообразие от техника на едно място. Едва ли ще имам друг шанс такъв. Ще си нося електроди до 4мм, пържоли до 48 номер и Безалкохолно в съответното количество. Няма да имам нужда от преспиване и ще обезщетя домакина за изгорения ток.
pansim - майстор
Прредложението на торбалан е много добро, ама мен не ме устройва. Пътните разходи до Козлодуй и обратно ще са като да си купя един китайски инвертор :lol:

Пак оспамихме темата :razz:
някой спомена бус...
pansim - майстор
Хайде колеги, да се организираме. Ако има бус, ще разделим разходите...видеокамерата, снимането и видеообработката са от мен
gogo7777 - майстор
Аз съм ЗА. Дата и място :?: . Та да се организирам :-D
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 59

Тема "Инверторни електрожени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: