• 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 63
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
Днес ще е в Стара Загора, но това не е валандар, а юнашкия тиган на OwnerBG май :? Вече почвам да си мисля, че OwnerBG е Ути :-D
http://www.standartnews.com/regionalni/ ... 69982.html
jekasus - майстор
stiv1961 написа:
Вече почвам да си мисля, че OwnerBG е Ути :-D
http://www.standartnews.com/regionalni/ ... 69982.html
Таман са заедно бъркат манджа.
viewtopic.php?f=28&t=38788
Krass - майстор
stiv1961 написа:
Днес ще е в Стара Загора, но това не е валандар, а юнашкия тиган на OwnerBG май :? Вече почвам да си мисля, че OwnerBG е Ути :-D
http://www.standartnews.com/regionalni/ ... 69982.html
Това си е чиста тава а онова си беше баш диск от браните от градините на др. Тодор Живков :-D
stiv1961 - майстор
Да, видях го, наистина огромен валандар :-D
http://bnt.bg/bg/productions/93/edition ... ichurinski
batkotony - специалист
И аз го видях... :) ..Баси и валандъра,той да не е на Крали Марко? :-D
bulhomes2 - майстор
Още един вариант за който не може да си намери брана
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MW0 ... =endscreen
MMIel - специалист
:lol: Не е същото. Браната е доста по дебела и няма да се влияе чак толкова от източника на температура както това съоръжение. Да готвиш на тенекия си е аматьорско, докато със браната могат да се постигнат професионални резултати. :)

...но, както казваш, вариант е.
bulhomes2 - майстор
Ся.. То най-добре е да е чугунено с тефлоново покритие, ама нали правим разни измислици...
OwnerBG - специалист
jekasus написа:
stiv1961 написа:
Вече почвам да си мисля, че OwnerBG е Ути :-D
http://www.standartnews.com/regionalni/ ... 69982.html
Таман са заедно бъркат манджа.
viewtopic.php?f=28&t=38788
Опааа. Не съм Ути и готвим в тиган който е проектиран и направен да е тиган. От стомана марка 316. Ути готви в част от стар локомотив, която е стояла отпред. Нос ли е, чело ли е, той си знае. На снимката в Стандарт човека с червените дрехи е Генчо от Търговище. Аз винаги съм с народна носия и потури. Демек другия. Просто са объркали снимките. Това е приготвяне на Капански кебап в Разград.

Ето какво сътворихме в Благоевгад на 11 декември.
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 372&type=1

http://tvoko.net/index.php?module=Pages ... 3&pid=4796

http://vbox7.com/play:28bed97daa
Подвизаваме се под името Юнашки тиган и сме част от Академия "Кулинарен историк". В Благоевград приготвихме 1200 порции и тигана беше възпразен. Представихме и Юнашката скара която се вижда на снимките. Събира около 500 кюфтета на едно зареждане. Всичко правим на жив огън и даже имаме ново съоръжение с което палим огън навсякъде. Трябваше да правим и едно събитие в София пред НДК, но много застудя и го спряхме.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 63

Тема "Валандар/тиган или барбекю/" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: