Водни помпи, хидровори, ВИК, канали зация и др.
barborino - специалист
Напрежение на помпата има и няма никакви вибраций, съвсем леко жужи но не работи. Свалена работи, потопени вх. и изход на помпата в кофа с вода пак работи :? Странна работа.
MamaMy - майстор
Като е свалена и работи пробвай да запушиш с ръка изхода. Ако спре значи кондензатора си е заминал. :?
ESPACE - майстор
Смени кондензатора, няма какво друго да направиш.
barborino - специалист
Ще изпълня указанията и ще докладвам. :-D
romanpm - майстор
:? много ми е интересно това потапяне в кофата как го правиш , струва ми се че точно тогава ротора е вертикален :roll: и ако е скъсана турбината точно така става , така че през отвора за изход блокирай турбината и с отвертка завърти ротора откъм отвора за обезвъздушаване , ако се върти е ясно че е скъсан и изходът е смяна :wink:
barborino - специалист
Всички инструкций ги изпълних (работеща я запуших с ръка работи,блокирах турбинното колело и ротора не може да се завърти)Свалена работи,но "качена" НЕ. :shock:
ESPACE - майстор
За кондензатора нищо не каза, а това беше основната инструкция :)
hidrazin - майстор
:? Да нямаш инвънземни или духове наблизо?
Като я монтираш и я включиш вземи и премери какъв ток тече през помпата в момента когато би трябвало да върти.
Не знам какво друго да те посъветвам. :sad:
:partyman:
barborino - специалист
Според MamaMy като е свалена и запуша изхода и ако спре е заминал кондензатор,а тя си работи.А кондензатора как да го проверя дали е ОК? В смисъл да го замеря.
ESPACE - майстор
Като запушиш входа или изхода на една помпа или прахосмукачка все тая, тя се РАЗТОВАРВА, не се товари така че няма как да спре от това!

Тема "Проблем с циркулационна помпа" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: