Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
NeoBoss - специалист
поне идеята за темата стана ясна ;) - сега остава някой модератор да изтрие простотиите. Упсех във бизнеса и се замисли за начина по който си търсиш клиенти.
Та да те запозная и със малко икономика : статистически един недовлен клиент се оплаква на 11 човека , а един доволен на 3ма.
torbalan - Дървен философ
Мамка му! Защо катаджиите не почнат да прилагат закона както си му е реда...
ludiagsm - специалист
NeoBoss написа:
поне идеята за темата стана ясна ;) - сега остава някой модератор да изтрие простотиите. Упсех във бизнеса и се замисли за начина по който си търсиш клиенти.
Та да те запозная и със малко икономика : статистически един недовлен клиент се оплаква на 11 човека , а един доволен на 3ма.
Че пари няма да искарам от тази тема ми и е ясно още преди да я пусна ;) ,в този форум всеки сам си прави всичко ,но и без пари акъл не давам ,давал съм преди и благодарност не съм видял даже напротив. Просто споделих какво съм направил сам и веднага хейтърите ме налазиха. Хубавото в случая е ,че цялата пумия дет се изсипа си остава тук ,а по улиците всички ми се радват ,като започнеш от малките деца водени за ръчичка от родителите си до чичката на платения паркинг където си държа колите просто хората са положително настроени включително и няколко автопатрули на КАТ с които са засичахме доепредималко ;)из нощтна София
batkotony - специалист
Мислех да не пиша вече в тази тема,защото е напълно безполезна за всички,освен за самолюбието на автора й,но..забелязвам някаква неяснота относно моята позиция и смятам за коректно да уточня:
NeoBoss написа:
...но дори и така да е @batkotony му беше потенциален клиент...
Това няма начин да стане,защото съществуват куп причини-няма как да се продадат на краставичар краставици,ако ме разбирате :lol: .Просто проявих интерес като очаквах някаква заигравка от страна на автора,да вдигна темата ,да се включат още хора и да се обсъдят различните варианти-все пак много глави разсъждават различно от една-две.Явно целта на темата е била съвсем друга(не "направи си сам" а "похвали се и продай си сам") и загубих интерес ,а и постовете тръгнаха в съвсем друга посока.Много е отблъскващо да комуникираш с човек,който си мисли,че е повече от другите и го заявява постоянно,без да знае с кой си има работа.Понякога се получават комични ситуации.А пък "защитата" на автора с линкчетата в youtube направо ме разсмя.Изглежда в средите,в които се движи много се впечатляват от филми като "Бързи и яростни"...Дълги години работата и хобито ми са били свързани с автомобилния рали спорт и меко казано имам впечатления от наистина добре подготвени автомобили от клас WRC.Първият такъв автомобил,внесен в България и подготвен цялостно в Англия ,беше собственост на отбора,в който аз бях механик.Били сме републикански,балкански шампиони,видял съм такова каране и скорости,че смешните клипчета въобще не ме грабват... :lol:
Луд ли си,джиесем ли си не знам,ама определено турските сериали май на теб са оказали повече влияние.Това твойто си е чисто избиване на комплекси...Ще се повторя,но просто не се сещам за по-точно изказване спрямо твоята особа:
batkotony написа:
Бъди здрав и се пази от суетата,нарцисе,пагубна е! :idea:
gogo7777 - майстор
Колега намали гледането на турски серияли ,определено не ти понасят
Като гледам как ти се отразява Плейстейшъна и тоя тунинг-мунинг направо се плаша :-D . Абе то NFS-то много дечурлига побърка.......Ти си потенциално камикадзе и опасен за околните :-D . Не знам кой ти се радва, но ако аз бях катаджия щях да съм ти голем фен. :-D
ludiagsm - специалист
batkotony написа:
Мислех да не пиша вече в тази тема,защото е напълно безполезна за всички,освен за самолюбието на автора й,но..забелязвам някаква неяснота относно моята позиция и смятам за коректно да уточня:
NeoBoss написа:
...но дори и така да е @batkotony му беше потенциален клиент...
Това няма начин да стане,защото съществуват куп причини-няма как да се продадат на краставичар краставици,ако ме разбирате :lol: .Просто проявих интерес като очаквах някаква заигравка от страна на автора,да вдигна темата ,да се включат още хора и да се обсъдят различните варианти-все пак много глави разсъждават различно от една-две.Явно целта на темата е била съвсем друга(не "направи си сам" а "похвали се и продай си сам") и загубих интерес ,а и постовете тръгнаха в съвсем друга посока.Много е отблъскващо да комуникираш с човек,който си мисли,че е повече от другите и го заявява постоянно,без да знае с кой си има работа.Понякога се получават комични ситуации.А пък "защитата" на автора с линкчетата в youtube направо ме разсмя.Изглежда в средите,в които се движи много се впечатляват от филми като "Бързи и яростни"...Дълги години работата и хобито ми са били свързани с автомобилния рали спорт и меко казано имам впечатления от наистина добре подготвени автомобили от клас WRC.Първият такъв автомобил,внесен в България и подготвен цялостно в Англия ,беше собственост на отбора,в който аз бях механик.Били сме републикански,балкански шампиони,видял съм такова каране и скорости,че смешните клипчета въобще не ме грабват... :lol:
Луд ли си,джиесем ли си не знам,ама определено турските сериали май на теб са оказали повече влияние.Това твойто си е чисто избиване на комплекси...Ще се повторя,но просто не се сещам за по-точно изказване спрямо твоята особа:
batkotony написа:
Бъди здрав и се пази от суетата,нарцисе,пагубна е! :idea:
колега с кой си имам работа с теб като част от екип врц хвалиш се че си отвивал и завивал гайки по автомобил сътворен от други хора евала велик си. За разлика от теб моите коли са плод на моите идей моя труд ,време и пари!
ludiagsm - специалист
gogo7777 написа:
Колега намали гледането на турски серияли ,определено не ти понасят
Като гледам как ти се отразява Плейстейшъна и тоя тунинг-мунинг направо се плаша :-D . Абе то NFS-то много дечурлига побърка.......Ти си потенциално камикадзе и опасен за околните :-D . Не знам кой ти се радва, но ако аз бях катаджия щях да съм ти голем фен. :-D
Щеше но за щастие си форумна шушумига ;D

Истината е че съм имал голям късмет с тези изцепки по пътищата и никой не е пострадал. NFS не играя минало ми е времето.

Спирам да пиша за сега ,като има нещо ново свързано с led wheels ако съм на кеф ще поствам. Успех на всички бих се радвал на ваши снимки по темата!
batkotony - специалист
ludiagsm написа:
..моите коли са плод на моите идей моя труд ,време и пари!
Упс,извинявай!Не знаех,че общувам със собственика на Bayerische Motoren Werke AG...Сигурно ти си измислил и турбокомпресора,пък те е срам да си кажеш... :lol: Приключвам с теб,както казах и по-рано не намирам смисъл да контактувам с безполезни хора.Че и зли...Оправяй се,но знай,че човека е като огледало-усмихнеш ли му се,ще ти се усмихне,озъбиш ли му се-очаквай същото.Ако можеш схвани го...
Пич приличаш на ПР Вучков него го спират по улици и булеварди и му се радват според него де

Тема "LED WHEELS" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: