• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
digitalpr - специалист
Мислех да взема тази прахосмукачка от LIDL, за да чистя пепелта в котела от пелетите, но 500W ми се струва наистина слабичко.
EDI - майстор
За пепел може и да върши работа, на официалния им клип дават как смуче пепел от някаква камина.
guroto - специалист
На прехваления винтоверт с биещ шпиндел от лидл му се скапа зарядното след второто зареждане,свети само зеленият диод.Тъй като още не е минал един месец от покупката дали ще мога да го вьрна при положение че по винтоверта има леки следи от употреба или ще трябва да мина по гаранция?
digitalpr - специалист
Ще минеш по гаранцията. Аз съм доста доволен от винтоверта, доста неща съм завил с него до сега.
Stefan_62 - майстор
digitalpr написа:
Аз съм доста доволен от винтоверта, доста неща съм завил с него до сега.
Аз също съм доволен за сега, всичко си е до късмет. Дето има една приказка "Жена, кола и техника, всичко си е до късмет" :lol:
Mega - специалист
Взех го за лична употреба, но се оказа корав и го ползвам професионално. Държи се отлично.
Stefan_62 - майстор
Както казах всичко си е до късмета, може и да е професионална маркова техника и пак да даде някъкъв дефект. Няма нищо вечно и перфектно. :lol:
stiv1961 - майстор
torbalan - Дървен философ
Пък аз си купих индукционен котлон :)
marmoz - специалист
stiv1961 написа:
Хайде на шлайфчето
И аз се загледах,маи ще взема ,че си нямам ,а за батерията да я сменя с Ли-Ион ще го мисля по нататък :-D
torbalan написа:
Пък аз си купих индукционен котлон :)
Торблане как е котлона ,пробва ли го ,че още се чудя дали да не копна един :-D
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: