stivemaster написа:но ми се присмяха някои "корифеи" по строително проектиране и се отказахАко визираш мен си в дълбока грешка. За стиропора под основите не само, че не съм ти се присмял ами е точно обратното

stivemaster написа:но ми се присмяха някои "корифеи" по строително проектиране и се отказахАко визираш мен си в дълбока грешка. За стиропора под основите не само, че не съм ти се присмял ами е точно обратното
stivemaster написа: Към колегата Цилков ,примерите които дадох колега ,ако си обърнал внимание ,са за Норвегия предимно,но и за Сащ ,така че при първата особено ,не замръзването на почвата е проблем да знаеш !Не схващам в какъв смисъл го казваш
stivemaster написа:Колега Цилков , изобщо не променя размерите и не задължава с варианта фундаментна плоча ,който е и по скъп има други начини , като този примерно http://vermontpassive.com/2011/03/therm ... foundation че не ми се чертае сега ,даже там където ползват някаква екзотична "FOAMGLAS®-HLB" ,може да се мине с фибран.Чертежа дето си дал е фундиран на бетон.С FOAMGLAS/XPS е подпряна бетонната настилка - съвсем стандартно решение.
Тани написа:Честит нов раздел! Благодаря на Боби!
Всеки може да помогне да подредим раздела, като даде линкове на мненията за местене по темите от темата за пасивната къща viewtopic.php?f=80&t=37081 в новите теми, които са създадени или ако прецени да отвори нова!
За тези които не знаят как се дава линк към конкретно мнение ще обясня как става. В горната дясна част на всяко мнение пред Публикувано на: ...... има такова бутончеНатискаме го , а след това копираме адреса , който се появи в полето на адреса на броузъра.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: