Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
batkotony написа:
ППП.Лазаре,за кои мезета говориш,някои са вече на привършване... :drinkers:
Говоря за месните, бидоните с туршията и зелето чакат на терасата, ама тях не ги броя :wink:
batkotony - специалист
Значи съм те разбрал правилно. :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Основната ми грижа следващите дни е да синхронизирам във времето доставките на свинско и конско :wink:
torbalan - Дървен философ
я кажи от де зареждаш конско?
LazarGanev - "Велик майстор"
Не съм кусвал конски суджук от детските години, когато за това се грижеха родителите. Сега се опитвам да поправя нещата :)
batkotony - специалист
LazarGanev написа:
Основната ми грижа следващите дни е да синхронизирам във времето доставките на свинско и конско :wink:
Трябва да фиксираш поне едната променлива! :-D
LazarGanev - "Велик майстор"
Не е достатъчно. Та...к'во викате за въглищата? :drinkers:
batkotony - специалист
Отоплението на въглища се съчетава най-добре със свинско и винско(и малко конско :-D )... :drinkers:
torbalan - Дървен философ
аз въглищата ги съчетавам чудесно със свинското...
но няма нищо общо с отоплението :)

Просто обичам пържолите на скара с въглища :)
m.lukanov1951 - специалист
Владо,и това остава ,не стига,че сутрин след зареждане на котела си пия кафето а и следобедното също там. Не са ми далече ракията и мезетата(една стена разстояние).Но обичам когато правя експерименти да ми е бистра главата.Питам защото не е нужно да изпивам морето за да разбера,че е солено.

Тема "Отопление на въглища.." | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: