Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
CASA - специалист
Това го правя вече година,но сме двама и чат пат някой помошник...бавно и славно:)
prascho - майстор
ще стане мансардата, нямай грижи. Харесва ми, че слагаш изолация. На топло ще пиеш греяната ракия :partyman:
prascho - майстор
малко тъмно ще стане според мен от байца но да видим. Един въпрос, как си закрепил летвите за кермидите през хидроизолационното фолио и ватата към ламперията?
CASA - специалист
Не е байц,а смес от суров петрол и амб,дава хубав цвят и не го закачат дървоядите,пак стените ще са бели и няма да е толкова тъмно.Летвите ги заковахме,а тази хидроизолация е напълно излишна,но беше късно.Над ламперията има греди на 10см,които повтарят долните.Между тях е ватата.После двоината скара.
prascho - майстор
подозирах, че е точно така. Хидроизолацията не е излишна, точно така се прави ;) Спазил си и вентилационни изисквания, нямаш грешка. Остава само да почерпиш по едно уйски като стане квартирата :-D
prascho - майстор
аз също имам две капандурки с размери като твоята да правя. За материала искат някъде към 400 лв зависи от типа на прозореца и екстрите, интересуваме колко ти поискаха за монтажа?
CASA - специалист
Сам си ги монтирах.Към всеки велукс има книжка с обяснение за монтаж.Хубаво е да се запознаеш преди да ти правят покрива,че после е по-трудно.а ина4е за уискито няма проблем:)
prascho - майстор
в този случай важи ли гаранцията???
CASA - специалист
Не съм сигурен!Това е хубаво да се провери.Аз малко рискувах:)
CASA - специалист
За всички които изчакаха:))))

Прикачен файл

banq.JPG
banq.JPG (15.43 KиБ) Видяна 6223 пъти

Прикачен файл

holna meka mebel.JPG
holna meka mebel.JPG (60.73 KиБ) Видяна 6223 пъти

Прикачен файл

kabinet.JPG
kabinet.JPG (65.12 KиБ) Видяна 6223 пъти

Прикачен файл