Стефане, наздраве!
В неделя заредих втората партида филе. Този път солта - двойно!

В неделя заредих втората партида филе. Този път солта - двойно!

Kumay написа:Стефане, наздраве!"Kumay" наздраве![]()
В неделя заредих втората партида филе. Този път солта - двойно!
Mega написа:Stefan_62, много добре изглежда. Моето защо е още като живо? Червено и меко? Хем е вече на 17 дни? Яде се, но няма твоя цвят. ;)Ще стане и твоето, може би солта му е дошла по-малко и затова става по-бавно. Колкото до гостито, заповядай има и мезе има и винце
... Сега като се замисля, защо да не ти дойда на гости а?![]()
bivolan написа:Ето я и моята пастърмица...вече преполовенаДобре изглеждат и апетитни
Toя десния модел е с добавен чесън и въпреки, че изглежда малко по-невзрачно, като че ли е по-вкусна.Грубия и остър вкус на чесъна е изчезнал и е останало едно приятно ухание...абе с две думи много съм доволен.Сега чакам и суджуците да станат след около седмица.За празниците требва да са готови...вече две подкови заминахаот дегустации.
mumar написа:Момчета, гледам и сочно преглъщам- вече сте готови за "края на света"Абсолютно сме готови
Имам питанка- мъжО донесе прясна наденица от свинско и конско![]()
Колегите му се избили да си купуват- производител: от на някой от тях бивш колега...
Нямам условия за проветриво и т.н място, ако остане ще я замразявам У фризера за капамата
Ще се пуя още довечера на скара, така както е прясна. Имам ли повод за притеснения?
Или да сипя по Идно преди нея, па каквото- такова?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: