Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Една забележка към Грейко дано четът , на сайта няма данни за мощностите -минимал и макс , няма данни за размери на горелките в мм , нито разрез . :? Видеото иска подмяна.
Последна промяна от filmatoplo на вт дек 04, 2012 10:01 pm, променено общо 1 път.
LazarGanev - "Велик майстор"
Филма, и аз имам много забележки, но всичко се развива много бързо. Грешки на растежа :wink:
filmatoplo - майстор
Ами дано ни послушат :) .
Здравейте, искам да питам нещо аз днес си поръчах Видинската горелка Команд ПБ-40 препратка за нея видях тук има ли нещо което трябва да знам .Двама мой комшии си монтираха такава но ми се иска да чуя и друго мнение .
Благодаря предварително
sande34 - специалист
Чух че сменяли феролито с командски
LazarGanev - "Велик майстор"
Радостин написа:
Здравейте, искам да питам нещо аз днес си поръчах Видинската горелка Команд ПБ-40 препратка за нея видях тук има ли нещо което трябва да знам .Двама мой комшии си монтираха такава но ми се иска да чуя и друго мнение .
Благодаря предварително
Ами щом си я поръчал, кво ти трябват мнения. Мнения се търсят предварително, сега вече чакаме твоето мнение :wink: . Каква площ ще топлиш с 40кВт горелка?
Монтирах горелката на команд ,да ви кажа личи си че е направена истински ноооо ме подразни менюто прекалено е сложно не може ли да има един бутон включено и това е ...... без да искам включих някакъв друг език и иди се оправи половин час ми отне да си върна българското меню . Според мен за обикновените хора трябва да има копче включено изключено и толкоз
filmatoplo - майстор
Моля те разкажи повече около работата на горелката , лесно ли пали,капризна ли е към качеството на пелетите , ти какви гориш , достига ли бързо зададената температура -колко е тя, модулира ли , спирала ли е заради нещо по време на работа , налагало ли сее нещо да променяш по настройки .А що се отнася за копчетата -и на мен ми са трудни :) .
Christo - майстор
И как да разбере горелката на каква мощност да работи? Кога да работи интензивно и кога само да поддържа огъня? Какво е качеството на пелетите? Едни искат повече въздух, други по-малко. Едни се палят по-лесно, други по-трудно. Има ли стаен термостат, няма ли? Има ли външен термостат? До каква температура да топлим водата? И прочие, и прочие..... Само с едно копче.... Ми то и един огън на сред пещерата да запалиш, и там се иска някой да ти каже как става и да потренираш.
Горелката работи много добре :-D
Последна промяна от Радостин на пет дек 14, 2012 3:09 pm, променено общо 1 път.

Тема "Избор на горелка за пилети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: